BICIKLISTIČKI PARK – CERKNO

BICIKLISTIČKI PARK CERKNO DEUS TRAVEL NOVI SAD (9)

BICIKLISTIČKI PARK CERKNO


CENOVNI PAKETI :


Park na Skijaškom centru Cerkno sa svojim aktivnim avanturama pruža mogućnost igre, aktivnog odmora i celodnevne zabave na otvorenom. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcima, grupama i porodicama. Raznovrsne staze za spuštanje brdskim biciklima prolaze kroz šumu i imaju različite terenske oblike sa izbočinama i zavojima niže zahtevnosti pa su pogodne za najširi krug biciklista.

Terme, skijalište i hotel Cerkno – idealan odmor u svim godišnjim dobima.

 

Zabavni park

Zabavni park na jednom mestu objedinjuje opuštanje i zabavu uz sportske aktivnosti za posetioce svih uzrasta i adrenalinskog entuzijazma.

U Zabavnom parku možete da se zabavite na sportskim terenima (mali fudbal, odbojka, badminton), u SUPanju, na poligonu za paintball ili slacklineu (hodanje po traci), na streličarskom poligonu, a deca mogu da uživaju ​​na dečijem igralištu. Kao deo zabavnog parka dostupan je prostor za piknik na kojem možete skratiti vreme društvenim igrama; boćanjem, pikadom, loptom…

Biciklistički centar

Biciklistički centar nalazi se na gornjoj stanici žičare Počivalo, odnosno pored samog ulaza u park. U saradnji sa sportskim društvima Pedal i Wildcard Cycles u ponudi je široki izbor bicikala za najam, servis bicikala i trgovina biciklističkim delovima i opremom, a ponudu upotpunjuje mogućnost vođenih brdsko-biciklističkih izleta i tečaja.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*