BOHINJ ECO HOTEL 4*

BOHINJ ECO HOTEL 4*

 

Cenovnik JESEN/ZIMA 2018. pdf

Bohinj ECO Hotel Slovenia brošura pdf.  

Paket Alpski Wellness 2019.Cenovnik. pdf.

Božićni paket, Cenovnik. pdf.

Paket za doček 2019!!! Cenovnik. pdf.

Ski & Spa paket 2019.Cenovnik. pdf.

Uskrs i majski praznici 2019.Cenovnik. pdf. 

 

 

 

Prvi ekološki hotel u Sloveniji, luksuzni resort sa vodenim parkom, bowlingom, wellnessom, fitnesom. Hotel sa najviše nagrada u Sloveniji (turizam, hotelikerstvo, energetika).Poseduje Green Globe certifikat. Netaknuto okruzenje (Alpi, jezera, jame..)

Hotelskim gostima stoje na raspolaganju: hotelska rezidencija,predsednički apartman luksuzni apartmani,poslovni suit, porodični suit,suit za mladence,panoramska suit,porodična soba, sobe s balkonom, sobe bez balkona. Sve hotelske sobe imaju nadstandardnu opremu od tikovine ili američkog oraha i pružaju prekrasne poglede na Julijske Alpe. Hotelskim su gostima na raspolaganju i zaštićena parking mesta u podzemnoj garaži.

Oprema u sobama: klima uređaj, kupaonica s tušem i/ili kadom, fen za kosu,LCD TV (106 cm, 42″) mini bar, sef s električnom utičnicom,telefon,žični i bežični pristup internet.

Pogledajte našu galeriju slika >>

 

Sve konferencijske dvorane i dvorane za sastanke opremljene su najsavremenijom tehnologijom kao što su: digitalni LCD projektori, velika projekcijska platna, bežični mikrofoni, brz bežični pristup internetu, Blu-ray, HD Video, DVD i CD playeri, pisaće i crtaće ploče, demoploče, govornica. Sve su dvorane klimatizovane i opremljene najkvalitetnijim materijalima.

Jedinstveno u Sloveniji i prava retkost u Europi – hotel ima vlastitu dvoranu za bowling s čak pet staza za bowling koje su namenjene gostima hotela,kako i onima koji to nisu. Ekskluzivni hotelski Wellness naplaćuje se i namenjen je hotelskim gostima koji žele više privatnosti, užitka, odmora i opuštanja u zanosno lepom ambijentu. Wellness se nalazi na najvišem spratu hotela i zasnovan je tako da kroz stakleni krov pruža celovit pogled na Bohinjske planine i okruženje. U hotelskom su wellnessu na raspolaganju: Bazen,turska sauna,finska sauna,prostorije za masažu,prostorija za odmor,velika sunčana terasa,Vodeni park. Hotel je podzemnim hodnikom povezan s Vodenim parkom koji gostima pruža jedinstven vodeni doživljaj! Hotelskim gostima je omoguceno besplatno: kupanje u bazenima,poseta saunama,fitness. Veliku prednost donosi i posve bezgotovinsko poslovanje s obzirom na to da svi hotelski gosti pri dolasku u hotel primaju narukvicu koja omogućuje ulazak u Vodeni park i koja beleži sve usluge , hranu i pića naručena u Vodenom parku.

 

Za sve putnike iz Beograda obezbedili smo svakodnevni prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese. Iz Novog Sada putnici se mogu ukljuciti kod Rume-uključenje na Auto put.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*