HOTEL ALPINA 3*

HOTEL ALPINA 3*

 

Hotel Alpina 3* udaljen je 300 m od centra Bad Hofgastein-a. Terme Bad Hofgastein-a su udaljene 300m . Od aerodroma u Salcburugu je udaljen 90 km. Nalazi se na 850 m nadmorske visine.

Izgrađen u alpskom stilu, smešten na skijalištu uz samu stazu, hotel ima najbolji položaj u centru. Omiljen je porodicama sa malom decom. U hotelu postoji restoran sa dijetetskom i vegetarijanskom ishranom, koktel bar, pub, salon, kutak za dečiju animaciju, TV sala. Od sadržaja navodimo: stoni tenis, salon za video igre, saunu, solarijum i masažu, fitness centar, wellness centar, unutrašnji bazen, animacijski program jednom tokom boravka.

Pogledajte našu galeriju slika >>

Ski staza se nalazi  u Ski oblasti Shlossabergalm-Bergbahn, na udaljenosti od 400 m od ski lifta. Ski bus staje ispred hotela. Nema svoj shuttle bus do ski staze.

Hotel Alpina 3* ima ukupno 67 soba kompletno opremljenim sa kupatilima ( tuš kabina/kada), fenom, telefonom, SAT TV, sef (plaća se), terasa. Smeštene su u glavnoj zgradi u u annex delu. Annex deo ima pogled na planinu. Hotel je preporuka za sve one koji bi mirniji odmor sa dosta sadržaja, a nedaleko od centra i ski staza.
Hotel prima kućne ljubimce uz doplatu (hrana nije uključena u cenu).

 

Za sve putnike iz Beograda obezbedili smo svakodnevni prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese. Iz Novog Sada putnici se mogu ukljuciti kod Rume-uključenje na Auto put.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*