HOTEL ČATEŽ 3*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HOTEL ČATEŽ 3* – TERME ČATEŽHotel Čatež 3*** povezan je toplim hodnikom sa Zimskom i udaljen je samo 50 metara od Letnje Termalne rivijere. Ovaj hotel je za sve one koji žele da povrate energiju, gipkost, elan ili imaju zdravstvene tegobe.

Ima 60 soba bez balkona i 110 soba sa balkonom i 16 porodičnih suita. Zdravstveni centar hotela Čatež posebno je priznat na podrucju rehabilitacije motoričkog sistema. Spa & Wellness centar sadrži: salone za masaže, kozmetički salon, saunu, solarijum, whirpool.  Spa & Wellness Centar, zdravstveni centar, hotelski bazenski kompleks (unutrašnji i spoljni bazen), internet kutak, hotelsko parkiralište, lift, recepcija, lobby bar, delimično klimatizovani hotelski prostori, hotelski restoran, 2 dvorane za sastanke, preporučuje se ljubiteljima đakuzija i hidro masaže. 

Pogledajte našu galerija slika >>

 

Za sve putnike iz Beograda obezbeđen je prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do izabranog hotela u Termama Čatež, a za putnike iz Novog Sada polazak može biti na uljkučenju na Auto put kod Rume (rumska petlja).

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

 

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*