HOTEL SAVICA 3* BLED

HOTEL SAVICA 3* BLED

Aktivni porodični odmor!

CENOVNIK HOTEL SAVICA  3* 2019.pdf

Hotel Savica 3* pogodan je za porodice, i u svom sastavu ima ukupno 104 sobe i apartmana. Pruža kvalitetan smeštaj u povezanim porodičnim sobama opremljenim  za porodice sa malom decom. Osoblje Hotela Savica vođeno je željom da roditeljima dočara nezaboravne porodične doživljaje, a decu zabavi i edukuje uz bogat animacijski program putem kojega decu uče odgovornom odnosu prema okolini. Briga za okolinu za Hotel Savicu veoma je važna, zato s ponosom pokazuje svoj sertifikat o okolini Eko tratinčica. Sobe su prilagođene za porodične potrebe. Hotel Savica obuhvata 90 hotelskih soba i 14 apartmana sa čajnom kuhinjom. Svojim gostima nudi kvalitetni smeštaj u povezanim porodičnim sobama s opremom posebno prilagođenom za porodice s malom decom. Većina soba ima balkon, a u svim apartmanima su kupatila s kadama. Sobe imaju kupatila s tušem ili kadom, kablovsku televiziju, internet, telefon, mini bar, sef i klimu.

Za aktivan porodični odmor, gosti u hotelu Savica mogu koristiti tenisko igralište, a postoji i mogućnost igranja stonog tenisa. Gosti Hotela Savica imaju besplatan ulaz u kupališta Wellnessa Živa u susednom Hotelu Golf. Bled pruža mnogobrojne mogućnosti za rekreativne aktivnosti na otvorenom Hotel Savica izvan porodičnih sezona vrlo je pogodan za sportiste koji u bledskom okruženju pronalaze kapacitete i nadahnuće za profesionalne treninge. Hotel nudi sportske jelovnike, prostore za analizu treninga te ekspresno čišćenje odeće i opreme.

Pogledajte našu galeriju slika>>

Za sve putnike iz Beograda, obezbedjen je svakodnevni luksuznim kombijem sa kućne adrese do hotela, a putnici iz Novog Sada mogu se prikljuciti kod Rume-rumska petlja na auto putu.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*