HOTEL ŠPIK 3*/ ALPSKI RESORT 4*

HOTEL ŠPIK 3*/ ALPSKI RESORT4*

Hotel Špik 3*/ Alpski resort 4* je smešten na samo 5 km od Kranjske Gore i nudi besplatan povratni prevoz autobusom od Gozd Martuljeka do Kranjske Gore. Hotel u ponudi ima zatvorene bazene, saune, wellness centar i veliki izbor aktivnosti za decu i odrasle. Udobne sobe sadrže kupatila sa tuševima i TV-e sa satelitskim kanalima. Potpuno renovirani deo je kategorije 4*.

Hotel Špik 3*/ Alpski resort 4* poseduje restoran sa uslugom na bazi švedskog stola i à-la-carte restoran, gde se služe tipična jela slovenačke kuhinje. Jednom nedeljno se organizuje tradicionalna večera, u kojoj možete uživati uz vina iz hotelskog podruma i zvuke harmonike. U kafeu se služe raznovrsne domaće poslastice, dok se u ponudi bara u velnes centru nalaze osveženja.

Pogledajte našu galeriju slika>>

Hotel Špik 3*/ Alpski resort 4* predstavlja idealno polazište za istraživanje prirode i uživanje u svežem vazduhu i predivnom pogledu.

U zavisnosti od perioda skijaške sezone, gostima je na raspolaganju popust za ski pas.

U cenu je uključeno: usluge na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto), korišćenje bazena hotela Kompas, Aqua Larix i Svet vode Špik (saune u hotelu Špik se posebno doplaćuju), organizovan prevoz Kranjska Gora – hotel Špik – Kranjska Gora.

Informacije o prevozu kombijem iz Beograda sa kućne adrese do hotela, a putnici iz Novog Sada mogu se priključiti na autoputu kod Rume-rumska petlja.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*