HOTEL TERME 4* TERME ČATEŽ

HOTEL TERME 4* – TERME ČATEŽHotel se nalazi u sklopu Termi Čatež – najvećeg slovenačkog prirodnog lečilišta i jednog od najvećih slovenačkih turističkih centara, na oko 420km od Beograda. Terme Čatež nude za svakoga po nešto. Smešten u mirnom delu Termi Čatež, svojom brižljivo oblikovanom ponudom, privlačan je gostima koji svoje slobodno vreme žele da provedu dalje od svakodnevne gužve, učestvujući u različitim programima očuvanja i jačanja zdravlja.

Pogledajte našu galerija slika >>

Hotel Terme 4**** poseduje 32 standard sobe, 108 superior soba, 3 apartmana, 2 lifta, hotelski restoran s terasom, aperitiv bar, bazenski kompleks, saune, fitness studio. Hotelske sobe su kompletno renoviranane 2011. godine, boravak u hotelu preporučujemo ljubiteljima plivanja i sauna jer hotel u svojoj ponudi ima zatvoreni poluolimpijski bazen i mini sauna centar čije je korišćenje uključeno u cenu paketa.

 

Za sve putnike iz Beograda obezbedjen je prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do izabranog hotela u Termama Čatež, a za putnike iz Novog Sada polazak može biti na uključenju na Auto put kod Rume (rumska petlja).

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

 

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*