HOTEL TOPLICE 4*

HOTEL TOPLICE 4****  TERME ČATEŽ

Terme Čatež, Hotel Toplice, Akcijska ponuda – PAKET ZA NAS DVOJE 2018. pdf

Terme Čatež, Hotel Toplice, PORODIČNI PAKET 2018.- Prvo dete do 12 god. i drugo do 6 godina GRATIS! pdf

Hotel Toplice 4**** poseduje 24 standard sobe, 107 superior soba, 4 apartmana, 4 suite (porodične sobe), lift, delimično klimatizovani hotelski prostori, hotelski restoran, aperitiv bar, opuštajući centar Sabai s tajlandskim masažama, fitness studio, sportska i višenamenska dvorana, internet kutak, hotelsko parkiralište, Zimska Termalna rivijera se nalazi u sklopu hotela, preporučuje se za porodice sa decom.

Idealan je za porodični odmor, sportiste i posebno za one koji vole dinamičan i aktivan odmor. Hotelska ponuda: recepcija, restoran povezan sa tropskom baštom, dečiji deo, animacija, igraonica, mini kazino, patuljak Čatež na fontani, sportsko-rekreativni centar, višenamenska dvorana koja je odlična za kongrese, prezentacije i društvene susrete, Thai centar sa tajlandskim masažama, internet, parking. Sobe u hotelu Toplice su delimično renovirane u maju 2016. godine.

Pogledajte našu galerija slika >>

 

Za sve putnike iz Beograda obezbedjen je prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do izabranog hotela u Termama Čatež, a za putnike iz Novog Sada polazak može biti na uljkučenju na Auto put kod Rume (rumska petlja).

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE U NOVOM SADU:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji pogledajte ovde www.slovenija-terme.rs

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*