HOTEL VITA 4* – TERME DOBRNA

HOTEL VITA 4*  TERME DOBRNA


Terme Dobrna, SPECIJALNA CENA 2019. Dvoje dece gratis! pdf

TERME DOBRNA – DAN PRIMIRJA U SLOVENIJI – HOTEL VITA 4*.pdf


Ovaj moderan kompleks, okružen šumom, udaljen je od centra mesta 100 m. Hotel ima 174 sobe, sve imaju kupatilo, fen, radio, SAT TV, telefon, mini bar, klima uređaj i sef. U sastavu hotela je restoran, „á la carte“ restoran, bar i poslastičarnica. Gostima su na raspolaganju wellness, sauna i medicinski centar. 
U sastavu wellness centra su unutrašnji bazen sa termalnom vodom 33°C, otvoreni spoljašnji bazen sa terasom, whirpool, bazen za decu i zimski vrt, sauna svet koji vas očekuje u potpuno novom kompleksu raznovrsnih sauna i doživljaja u vodi površine 500 m2. Na raspolaganju su vam: tursko kupatilo, finska sauna sa kristaloterapijom, aroma-terapijom, infracrvena sauna, ledena soba, hladno-topla Kneippova staza, Kneippove kade, Kneippovi tuševi, topli bazen sa masažerima, hladni bazen, suva sauna, prostor za relaksaciju, solarijum i terasa za sunčanje.

Za duže odmaranje izaberite hotel Vita 4**** Terme Dobrna i iskoristite najbolju ponudu  od 40,90 € – polupansion i dodatnu pogodnost: besplatan boravak za dvoje dece zajedno u sobi sa dvoje odraslih osoba. Odmor ćete provesti u zabavi jer organizujemo bogat program za celu porodicu, druženje sa patuljkom Vitkom, gde najviše uživaju baš deca, a roditelji tada mogu imati trenutke za sebe.

Pogledajte našu galerija slika >>

 

Za sve putnike iz Beograda obezbeđen je prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do izabranog hotela u Termama Dobrna, a za putnike iz Novog Sada polazak može biti na uljkučenju na Auto put kod Rume (rumska petlja).

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

 

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*