O NAMA

www.slovenija-terme.rs

Naš portal www.slovenija-terme.rs je osnovan 2017. i priprada maloj porodici interent portala koja je u vlasništvu DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD.Pored portala www.slovenija-terme.rs nama pripadaju i portali www.rafailovici.rs , www.najamautobusa.rs ,  kao i portal www.sportskikamp.rs Ovaj portal je pre svega nastao iz naše ljubavi prema Sloveniji, i želje da na jednom mestu objedimo najobimniju i najkvalitetniju ponudu Slovenačkih termi na jednom mestu i ponudimo je našim klijentima. Želimo postati jedna od vodećih agencija u Srbiji koje pružaju svoje usluge on-line. Stečeno iskustvo nam je bilo najbolji putokaz kojim smerom ići napred, kako u obogaćivanju naše ponude i usavršavanju web stranica, tako i u podizanju kvaliteta svih naših usluga. Ovaj portal je nastao sa namerom da svim našim klijentima približimo uslugu svih poznatijih Termi Slovenije na jednom mestu i pod najboljim mogućim uslovima. Objedinili smo široku ponudu na jednom mestu.

 Kada su u pitanju poznate Terme u Sloveniji, mi Vam nudimo na jednom mestu kompletnu ponudu!

 

Naša misija

Naš glavni i osnovni cilj jeste zadovoljan klijent – pre, za vreme i nakon korišćenja naših usluga bez obzira na složenost njegovog upita. Predanim delovanjem pronalazimo i omogućavamo našim klijentima uslugu na najvišem nivou. Mi smo uz našeg klijenta od trenutka njegovog upita i plaćanja naših usluga, pa sve do kraja korišćenja naših usluga u odabranom hotelu i pšovratku sa putovanja.

Naše vrednosti

Profesionalan i transparentan odnos prema klijentu temelji se na predhodnom bogatom iskustvu zaposlenih i fleksibilnosti, te izgradnji poverenja kao zajedničke osnove za uspeh na domaćem i stranom tržištu. U prvim godinama našeg postojanja dajemo naš maksimum kako bi se što pre istakli sa svojom kvaltetnom uslugama. Rezultat odlučnog i kvalitetnog rada je intenzivan i konstantan porast broja klijenata koji koriste naše usluge. Našim klijentima i korisnicima nudimo usluge pouzdane i u skladu sa njihovim individualnim potrebama, dok je međusobna komunikacija ono čemu pridajemo posebnu pažnju.

Portal www.slovenija-terme.rs

DEUS TRAVEL DOO 
Adresa: Železnička br. 46, NOVI SAD
Telefon: +381 (0) 21 210 10 77
Fax: +381 (0) 21 210 10 78
Mobilni: 069 189 98 89
E-mail: slovenijaterme@gmail.com