TERME VIVAT

TERME VIVAT

Individualni cenovnik

Terme Vivat nalaze se u turističkom kraju Moravske Toplice, koje imaju najbogatiju tradiciju banjskog turizma u Sloveniji. Moravske Toplice nalaze se u srcu Prekomurja, najistočnije slovenačke regije, koja ima i izvanrednu geografsku poziciju, jer se nalazi u blizini većih evropskih gradova

Uživajte u raznolikoj ponudi Termi Vivat. Opustite se u zatvorenim i otvorenim bazenima sa termalnom lekovitom vodom, od kojih neki imaju različite vodene masaže, u jacuzzijima, u kompleksu sauna. Na krovu bazenskega kompleksa je FKK – nudistička plaža, sa koje se otvara prekrasan razgled na Moravske Toplice i Goričko.

Pogledajte našu galerija slika >>

Prepustite se potpunom uživanju uz blagotvorne masaže. Ponuda wellness centra temelji se na filozofiji pet osnovnih elemenata kineske medicine: voda, vatra, vazduh, drvo i metal, te dva prekmurska elemenata, a to su suncokret i mak. Otkrijte novu energiju u sebi.

Estetski studio Vivat ćete pronaći u prijatnom okolišu Termi Vivat u Moravskim Toplicama. U njemu se daju savetujemo i vrše pripremime za estetske zahvate u operacionoj dvorani hotela Vivat, pod nadzorom ekipe vrhunskih stručnjaka.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE U NOVOM SADU:

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

Kompletna ponuda Termi u Sloveniji pogledajte ovde www.slovenija-terme.rs

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*