ADRIA VILLAGE OLIMIA – TERME OLIMIA

ADRIA VILLAGE OLIMIA – TERME OLIMIA

Da li razmišljate o odmoru i begu od svakodnevne rutine? Želite li udobnost ali i svežinu prirode? Možda zabavnu i adrenalinsku avantura za vašu decu i prijatnu atmosferu za vas? Sve to možete dobiti na najprirodniji i najglamurozniji način u potpuno novom Glamping naselju Olimia Adria Village, izgrađenom iznad termalnih izvora usred zelenila. Zvuči zanimljivo i primamljivo, ali još uvek niste potpuno sigurni šta možete zamisliti pod rečju „Glamping“, zar ne? Udobnost i komfor luksuznog smeštaja, čiji su zidovi priroda, a krov je zvezdano nebo.

Glamurozni kamp, gde možete zameniti udobnost hotelske sobe za resort koji je u kontaktu sa prirodom i boravak u luksuznim i stilski opremljenim šatorima sa sopstvenim kupatilom, neki čak i sa kuhinjom i privatnim vhirlpoolom. Posebnu senzaciju stvara šarmantna atmosfera, ispresecana stazama, potocima i centralnim kaminom, gde možete sesti u večernjim satima, posmatrati nebo, nazdraviti čašom vina i uživati u trenutku savršenstva. Svako jutro vas na terasi dočekuje korpa u kojoj se nalazi vaš doručak sačinjen od domaćih delikatesa lokalnih farmera.

GLAMPING ŠATOR S

Kada odlučite da svoj odmor provedete sami ili sa svojim partnerom u luksuzu i sa nagoveštajem avanture, glamurozni šator je izbor koji oduzima dah. Priroda, divno odmaralište i luksuzna kuća za odmor pod zvezdama čekaju vaš dolazak.

KOMPLETNA OPREMA: Wi-Fi, balkon / terasa, baštenska garnitura, salon, TV, klima-uređaj, grejanje, aparat za kafu i čaj, peškiri i posteljina, završno čišćenje, frižider, fen za kosu, bade mantil.

GLAMPING ŠATOR M

Udobnost predsedničkog apartmana ispod platna glamuroznog šatora, u potpunosti napravljen od prirodnih materijala, sa odabranom stilskom opremom u zatvorenom prostoru i natkrivenom terasom. Kuća pod zvezdama čeka vas i vašu porodicu.

KOMPLETNA OPREMAMesto za parkiranje, Wi-Fi, Balkon / Terasa, Baštenska garnitura, salon, TV, Klima, Grejanje, aparat za kafu i čaj, peškiri i posteljina, završno čišćenje, frižider, fen za kosu, bade mantil, sef.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*