Hotel Sotelia 4* superior Terme Olimia | Wellness & Spa Slovenija

Hotel Sotelia 4* superior Terme Olimia | Wellness & Spa Slovenija

Hotel Sotelia 4* superior –  Terme Olimia

 


Wellness Hotel Sotelia 4**** superior u Terme Olimia je neobičan hotel, kakvog nećete naći u bližoj i daljnjoj okolini. Njegova posebnost je uska povezanost sa prirodom, specifična struktura, zeleni krovovi i velike svetle površine koje kreiraju osećaj uskladjene povezanosti sa prirodom. Jedan je od najkvalitetnijih wellness hotela u Sloveniji i regionu i preporučujemo ga gostima koji žele komfor, kvalitet i vrhunsku uslugu. Sve Wellness Hotel Sotelia 4**** superior  imaju kupatilo, fen, SAT TV, mini bar, sef, klima uređaj, internet priključak i balkon. Pored glavnog restorana, hotel ima i à la carte restoran, bar i vinski podrum. U sastavu hotela su i prodavnica,frizerski salon i garaža. Hotela Wellness Hotel Sotelia 4**** superior  je podzemnim hodnikom povezan sa Wellness centrima TERMALIJA i ORHIDELIA. U svom srcu hotel Sotelia skriva poseban prostor – moderan Wellness centar SPA ARMONIA. Egzotične  jedinstvenih tretmana i nege, omamljujući mirisi i brižne ruke terapeuta, kao i harmonično zasnovani programi usmereni su ka harmoniji zdravlja, lepote i dobrog osećaja. 

Wellness Hotel Sotelia 4**** superior nudi 135 dvokrevetnih soba. Sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), toalet, TV, radio, telefon, mini-bar, sef, bade-mantil, torbu s peškirima, klima uređaj, priključak za internet, internet TV i balkon.

MODERNE DVOKREVETNE SOBE–Na raspolaganju su 24 sobe, koje su međusobno, po dve, povezane vratima. U svakoj sobi će vas po dolasku dočekati flaša naše mineralne vode.

RASKOŠNI APARTMANI–U hotelu se nalazi 4 apartmana sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom i odvojenim kupatilom i toaletom. Apartmani imaju dva televizora, radio, telefon, mini-bar, sef, bade-mantil, torbu s peškirima, klima uređaj, priključak za internet, internet TV i balkon. U svakom apartmanu će vas dočekati flaša naše mineralne vode.

ELEGANTNI APARTMANI–U hotelu je 6 apartmana sa dnevnim boravkom odvojenim vratima od spavaće sobe, i kupatilom i toaletom. Apartmani imaju dva televizora, radio, telefon, mini-bar, sef, bade-mantil, torbu s peškirima, klima uređaj, priključak za internet, internet TV i balkon. U svakom apartmanu će vas dočekati flaša naše mineralne vode.

Pogledajte našu galerija slika >>

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89 viber/mobilni

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*