BEST WESTERN PLUS HOTEL PIRAMIDA 4*

BEST WESTERN PLUS HOTEL PIRAMIDA 4* – MARIBOR

Hotel se nalazi u centru!


  •  

Hotel BEST WESTERN PLUS Piramida 4**** nalazi se u mirnom okruženju u samom središtu Maribora. Ovaj obnovljeni hotel svojim gostima nudi privatni parking, besplatni brzi internet, elegantni restoran, Art Café, bar, zabavni centar i konferencijsku dvoranu. Odličan je izbor za poslovne ljude, ali i turiste kojima nudi savršenu lokaciju za obilazak kulturnih i istorijskih znamenitosti gradskog središta. Poznati restoran nudi bogati buffet ili à la carte doručak, koji na zahtev može biti poslužen i u sobi. Sa svojom širokom ponudom slovenskih i međunarodnih specijaliteta, hotelski restoran jedno je od najpopularnijih mesta u gradu i u potpunosti zadovoljava potrebe i najzahtevnijih gostiju. U Piramida centru opuštanja gosti imaju priliku napuniti baterije u kombiniranoj mokro-suvoj sauni s terapijom bojama ili uživati u raznim vrstama masaže. Poslovni klub sastoji se od tri klimatizovane dvorane s najmodernijom tehničkom opremom i idealan je za organizaciju najrazličitijih događaja….

Hotel Piramida 4**** nalazi se u blizini središta Maribora, na 200 metara od Železničke stanice. Nudi saunu u centru za opuštanje Mini,besplatan ulaz u kockarnicu Mond i besplatnu uslugu prevoza. Sve sobe su klimatizovane i uključuju LCD TV s kabelskim programima, besplatni bežični pristup internetu, mini bar i sef. Vlastite kupaonice opremljene su tušem i papučama. Restoran poslužuje tradicionalna jela slovenske i međunarodne kuhinje, a u koktel baru gosti mogu odabrati razna pića i kolače. Kafu ili čaj gosti mogu popiti u kafiću Art, gde se održavaju izložbe renomiranih umjetnika. Gosti hotela Piramida mogu besplatno koristiti bazene s termalnom vodom u Medicinsko-rekreacijskom centru MTC Fontana, udaljenom 2 km.

Pogledajte našu galerija slika >>

Hotel Piramida 4**** je prvenstveno hotel namenjen poslovnim ljudima i nalazi se u centru Maribora. Svojim gostima Hotel Piramida 4**** nudi 81 sobu koje su opremljene kupatilom klimom, telefonom, kablovskom, radio, mini barom, sefom i internet priključkom. Za potrebe kongresa, seminara i sastanak hotel raspolaže sa amfiteatrom, salom i konferencijskom sobom sa svom tehničkom opremom koja je potrebna. Nakon napornog poslovnog dana, odmorite se u sauni ili solarijumu koji se nalaze u sklopu hotela…

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*