Moravske Toplice | Wellness & Spa Slovenija

Moravske Toplice | Wellness & Spa Slovenija

Moravske Toplice

MORAVSKE TOPLICE – DOŽIVLJAJI U OKOLINI.pdf


Moravske Toplice su naselje u Prekmurju u Sloveniji. Mesto ima oko 6.000 stanovnika i najpoznatije je po SPA centrima. Terme 3000 sa tri hotela su veće i Terme Vivat su manji SPA centar.

U Termama 3000 – Moravskih Toplica izvire termomineralna voda crne boje. Voda ima blagotvorne dejstvo na zdravlje, a najbolje rezultate pokazuje kod reumatskih tegoba i tegoba s lokomotornim sistem. Crna termomineralna voda je osnova zdravstvene, wellness i kupališne ponude Termi 3000.

Terme 3000 – Moravske Toplice jedne su od većih banja u Sloveniji i imaju ponudu za svaki uzrast. Za najmladje aquapark u jednom delu temi, dok se u drugom delu možete potpuno opustiti u wellness centru i treća celina je golf igralište.

Pogledajte našu galerija slika >>

Autor: Turistička organizacije Slovenije

Vodeni park Aqualoop je prvi u svetu dobio tobogan sa punim okretom (360o). To je ujedno i najspektakularniji tobogan Termi 3000. Vožnja traje oko 7sec, sa brzinom do 80km/h. Od ostalih tobogana najduži su 170m i 140m i neki imaju vizualne i zvučne efekte. U aquaparku imate i divlju reku sa brzacima, vodeno-vazdušne ležaljke, gejziri, slapovi, plivanje protiv struje, staze za plivanje… Gostima i posetiocima na raspolaganju je ukupno čak 30 spoljnjih i unutrašnjih bazena s crnom termomineralnom vodom i običnom vodom. Crna termomineralna voda iz Termi 3000 – Moravskih Toplica blagotvorno deluje na kožu, dok su istraživanja dokazala i njeno svojstvo da olakšava reumatske i druge tegobe.

Wellness centar je odličan za opuštanje i brigu od lepoti. Wellness Thermalium ima široku ponudu raznovrsnih usluga i jedan je od najvećih u Sloveniji. U bogatoj ponudi raznovrsnih usluga, 120 relaksacionih i 150 terapijskih tretmana, preporučuju se one u kojima je deo Prekmurja – bućino ulje, med, biljke panonskih livada… Drugi deo je Thai centar sa najnovijom ponudom tajlandskih masaža i antistrs tretmana. Stručnjaci i terapeuti dolaze sa Tajlanda.
Golf igralište Livada je treći deo Termi 3000. Beskrajni travnjaci, autohtone biljne i životinjske vrste, raznovrsni golf izazovi… Sve to možete naći na Golf igralištu Livada. Igralište je na samo nekoliko koraka od Hotela Livada Prestige, ima 18 rupa i prostire se na više od 50 hektara. Golf teren je ujedno i park koji ide uz ceo turistički kompleks Terma 3000 – Moravskih Toplica. Golferi će se susresti s nizom vodenih prepreka, širokim čistinama, zanimljivo oblikovanim travnjacima. Igralište je pogodno kako za početnike tako i za iskusne igrače golfa.

HOTEL AJDA 4* MORAVSKE TOPLICE

HOTEL LIVADA PRESTIGE 5* MORAVSKE TOPLICE

Moravske toplice jedne su od najljepših toplica na severu  Slovenije. Samo područje severa Slovenije donosi pregršt aktivnosti i zanimljivih lokacija za istraživanje, a uz termalne bazene, sigurni smo da vam sadržaja za celu porodicu neće nedostajati.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89 viber/mobilni

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*