Terme Zreče | Wellness & Spa Slovenija

Terme Zreče | Wellness & Spa Slovenija
Terme Zreče | Wellness & Spa Slovenija

Terme Zreče | Wellness & Spa Slovenija

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati na linku.. ovde

TERME ZREČE ZIMA 2023-2024 CENOVNIK.PDF

Terme Zreče nalaze se u severnom delu Slovenije, između Maribora i Celja. Smeštene su u blizini planine Rogle, a okruženje u kojem se nalaze ostavlja bez daha. Ove terme udaljene su od Beograda oko pet sati vožnje, a gostoprimljivi domaćini i bogato opremljen termalni kompleks, učiniće da se ovoj lepoti opet vratite. Moderni zdravstveni centar u potpunosti koristi sva prirodna bogatstva područja na kojem se nalazi.

Terme Zreče su smeštene na nadmorskoj visini od 396 m, a prvi bazen izgrađen je 1978. godine. Zreče i ski centar Rogla čine zajedno jedan od najvećih zdravstvenih i turističkih centara Slovenije. U zimskoj sezoni, popularno je skijanje na Rogli, a u letnjoj pešačenje i biciklizam. U termalnom kompleksu nalazi se bogato opremljen wellnes & spa centar sa 9 sauna: 2 infra, 2 parne, 5 finskih sauna. Možete se relaksirati uživajući u nekoj od masaža: klasičnoj, tajlandskoj, masaži za relaksaciju i odmor tela i duha, masaži aromatičnim uljima, energetskim i Ajurveda masažama.

Voda u termama Zreče je akratotermalna sa temperaturom od 35 C, koja sadrži kalcijum – magnezijum – hidrogenkarbonat, a popularno je lečenje prirodnim blatom (bentonit). Terme Zreče dobre su za lečenje stanja nakon povreda ili operacija na lokomotornom sistemu, za lečenje degenerativnih i reumatskih bolesti, povrede i bolesti perifernog nervnog sistema, poremećaje periferne cirkulacije krvi, blagotvorno deluju na bolesti disajnih organa, alergije, bolesti očiju i kože, pomažu pri lečenju sportskih povreda.  

Pogledajte našu galerija slika >>

https://www.youtube.com/watch?v=hPBpRIwBhaU

HOTEL ATRIJ 4* superior TERME ZREČE

HOTEL VITAL 4* TERME ZREČE

 

Service title

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*