GLAMPING GARDEN VILLAGE – BLED

GLAMPING GARDEN VILLAGE – BLED

Kućice na drvetu je drugo ime za Glamping Garden Village na Bledu!

Glamping Garden Village na Bledu moglo bi podrazuemavati spavanje u kućicama na drvetu i ispuniće vaše snove i garantovati nezaboravnu avanturu za vas i vašu decu. Jutarnja kafa među krošnjama i romantična noćna atmosfera bez sumnje je magično iskustvo i savršen način da se opustite. Domaćinstvo autentičnog slovenačkog drveta i tradicionalne gradnje ponovo vas povezuje sa prirodom, dok unutrašnjost nudi toplinu i udobnost.  Prebrodite svoj strah od visine Glamping Garden Village dvospratnim ložama i uhvatite svoje snove u posebnoj avanturističkoj mrežici.

Svaka kućica Glamping Garden Village na Bledu sadrži: čajnu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, dva bračna kreveta i balkon sa stolicom za ljuljanje. Pogodno je za 2 do 4 osobe.

Šatori Pier – Jednostavno, zabavno i udobno!

Romantičan šator na doku pogodan je za uživanje u dvoje za, a može i ponuditi avanturu za celu porodicu. Mali viseći mostovi i dva jezerceta ispod njih će fascinirati posetioce. Šator na doku je opremljen bračnim krevetom, mini frižiderom i ostavom u vidu sanduka za čuvanje prtljaga. Većina šatora ima direktan pristup potoku sa malom plažom, tako da se možete prijatno rashladiti tokom vrućih letnjih dana u senci veličanstvenih stabala. Sanitarni objekti nalaze se u atraktivnoj drvenoj kući neposredno uz šator.

Glamping šatori – Glamurozno, prirodno i sa više privatnosti!  

Da li ste entuzijasti kada je u pitanju priroda, kampovanje i glamur? Sve ovo i još mnogo toga možete naći u našem glamping šatoru. Udoban, klimatizovan i dobro namešten šator na sredini lepo uređenog vrta nudi privatnost, baštenske useve i dovoljno prostora decu. Spavajte na suncu tokom dana i opustite se u drvenoj kadi uveče. Luksuzni smeštaj u šatoru uključuje veliko kupatilo, bračni krevet i dva kreveta na galeriji. Šator je takođe opremljen sa kaučem, trpezarijom, mini frižiderom, TV-om, klimom i spoljašnjom drvenom kadom sa toplom vodom. Pogodno je za 2 do 4 osobe.

Apartmani/Studija – Romantično, opuštajuće i pogodno za porodice!  

Naš stan za opuštanje i razgledanje ima masažnu kadu u dnevnom boravku. Drveni plafon i obilje dnevne svetlosti pružaju osećaj topline. Apartman ima čajnu kuhinju sa mini frižiderom, stolom za ručavanje, bračnim krevetom i dva kreveta na galeriji. Pored masažne kade takođe postoji i prostrano kupatilo, TV i balkon sa stolom i dve stolice.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*