HOTEL CLIFF BELVEDERE 4*

HOTEL CLIFF BELVEDERE IZOLA SLOVENIJA DEUS TRAVEL

HOTEL CLIFF BELVEDERE 4*

 

Hotel Cliff Belvedere 4* nalazi se na 4 km od centra Izole. Smešten je na uzvišenju u Parku prirode Strunjan, na oko 100 metara nadmorske visine. Hotel poseduje sezonski otvoreni bazen sa terasom za sunčanje i restoran sa pogledom na more. Korišćenje bežičnog interneta je besplatno.

Sve sobe su moderno uređene, klimatizovane i sadrže TV sa ravnim ekranom. Pojedine sobe imaju prostor za sedenje gde možete da se opustite nakon dana ispunjenog aktivnostima. Kupatila su opremljena tušem. Dodatne pogodnosti obuhvataju bade-mantile, papuče i besplatan toaletni pribor.

Na raspolaganju su vam 3 vrste sauna koje možete koristiti besplatno. Pored toga, dostupni su mali bazen i raznovrsni kozmetički tretmani i masaže.

U à-la-carte restoranu Kamin služe se jela mediteranske i istarske kuhinje. Ponuda hotela takođe obuhvata prodavnicu poklona, teren za mini-golf i besplatan parking.

Najbliža plaža je udaljena oko 800 metara od hotela, a od jula do septembra obezbeđena je usluga autobuskog prevoza do plaže. Objekat je okružen zaštićenim prirodnim rezervatom Strunjan i predstavlja idealno mesto za planinarske i biciklističke ture u oblasti bogatoj mediteranskom vegetacijom.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*