HOTEL HVALA 3* KOBARID

HOTEL HVALA KOBARID
HOTEL HVALA KOBARID

HOTEL HVALA 3* KOBARID

Hotel Hvala 3* Kobarid – je porodično vođen hotel smešten u Kobaridu u dolini Soče, a nudi besplatni WiFi, restoran i terasu. Hotel Hvala Kobarid ima saunu i školu skijanja, a gosti mogu uživati ​​u piću u baru. Besplatni WiFi dostupan je u svim prostorijama. Svaka soba u hotelu Hvala u Kobaridu ima TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Pojedine jedinice imaju prostor za sedenje. Pojedine sobe imaju terasu ili balkon. Svaka soba ima vlastito kupatilo s kadom. Superior sobe imaju hidromasažnu kadu ili saunu.

U hotelu Hvala u Kobaridu na raspolaganju  je recepcija otvorena 24 sata dnevno, suvenirnica i prodavnice. Zdravi, raznovrsni obroci poslužuju se u restoranu Topli Val ili na letnjoj terasi. Hotel Hvala Kobarid ima skladište za skije i najam bicikala i automobila. Možete se baviti raznim aktivnostima, kao što su skijanje, jahanje i biciklizam. Bled je udaljen 43 km od hotela Hvala, dok je Udine udaljen 33 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Jože Pučnik u Ljubljani, udaljen 67 km od objekta. U okviru objekta dostupan je besplatan privatan parking. Hotel Hvala Kobarid se sastoji od 31 sobe sa 62 ležaja, restorana Topli val, ostave za sport i ribolovnu opremu, vešeraja, saune, ostave za bicikle, besplatnog VI-FI i besplatnog parking mesta. Takođe se prodaju dozvole za ribolov i veštačke mušice za mušičarenje. Hotel Hvala Kobarid je hotel za planinarenje i biciklizam. Hotelsko osoblje ne samo da će pružiti informacije o mogućim aktivnostima, programima, putnim vezama i vremenskim prilikama, već i svim malim savetima koji će učiniti vaš odmor lepšim.

Svojim položajem u središtu doline Soče, hotel Hvala i Kobarid su odlična polazna tačka za putovanja po Sloveniji ili u obližnju Veneciju. Na severu možete istražiti Nacionalni park Triglav ili otkriti vinske puteve Goriških Brda i Krasa prema jugu. Možete posetiti i Postojnsku pećinu gde možete videti neke od nevjerovatnih kreacija Majke prirode – stalaktita i retke čovečije ribice. Odatle možete navratiti u ljupku Ljubljanu na severu ili u Piran, slikoviti primorski grad na jugu Slovenije. Ali gde god se odlučite, dolina Soče će vas uvek ubediti da se vratite nazad u zagrljaj netaknute prirode i mira.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*