HOTEL RIBNO 3* BLED

HOTEL RIBNO 3* BLED

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde

Hotel Ribno 3* se nalazi u istoimenom mestu, po kome je i dobio svoje ime. Nalazi se na idiličnoj lokaciji, u netaknutoj prirodi, na periferiji šume smrče, 2,5 km od Bleda i nekoliko minuta hoda od mesta.
Hotel Ribno 3* je dobio titulu prvog ZERO WASTE hotela u Sloveniji zahvaljujući svom odgovornom odnosu prema životnoj sredini (Strategija nultog otpada – smanjenje otpada, reciklaža…) Prijatan hotel nudi sobe različitih kapaciteta, sve imaju udobne krevete, kupatilo s toaletom, telefon, mini bar, kablovsku TV, bežični internet, neke sobe imaju balkon ili terasu. Wellness centar uključuje razne masaže, whirlpool, prostor za opuštanje i saune.

Hotelski restoran Vas poziva na ukusna jela na prostranoj terasi. Restoran nudi bogati doručak, ručak i večeru.Gostima je na raspolaganju širok spektar aktivnosti na otvorenom, uključujući teniski teren i teren za odbojku.Restoran Ribno 3* Bled ima 3 sale za obedovanje u kojima možete uživati u ukusnim jelima lokalne i internacionalne kuhinje, kao i širokom izboru slovenačkih vina. Osim toga, hotel nudi terasu na otvorenom, poslovni centar i velnes centar sa saunama, hidromasažnim kadama i uslugama masaže.

U ponudi ima besplatan WiFi. Iz objekta se pruža panoramski pogled. Osim toga, hotel okružuje borova šuma, a gostima su na raspolaganju i raznovrsni sadržaji na otvorenom, kao što su 5 teniskih terena i teren za odbojku na pesku. Standardne sobe imaju bežični internet, kavlovsku TV, telefon, mini bar, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom. Većina soba ima balkon ili terasu, jedan deo soba ima klimu. Suita: dnevni boravak sa jednim ili dva kreveta i odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo. 

U hotelu Ribno na Bledu se mogu iznajmiti bicikli, kao i oprema za ribolov i planinarenje. Hotel Ribno 3* takođe nudi organizovani prevoz autobusom do centra Bleda. Hotel Ribno Bled je idealan izbor za skijaše kojima daljina skijaških staza ne igra značajnu ulogu i koji žele dopuniti svoj odmor dodatnim aktivnostima ili otkrivanjem okolnih znamenitosti. Najbliže skijalište je Vogel, iznad Bohinjskog jezera udaljeno oko 30km od hotela, do koga možete doći sopstvenim prevozom.

 


INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*