HOTEL AJDA 4* MORAVSKE TOPLICE

HOTEL AJDA 4**** – MORAVSKE TOPLICE

Hotel povezan sa termalnim parkom!


Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati na linku ovde


Hotel Ajda 4**** nalazi se u mestu Moravske Toplice, na samo 20 km od granice sa Mađarskom.  Hotel Ajda ima 157 klimatizovanih soba. Hotel je hodnikom povezan sa SPA centrom Terme 3000 i medicinskim centrom Thermalium. U hotelu Ajda je prijatna atmosfera i idealno je mesto za odmor i relaksaciju.

Hotel Ajda 4* Moravske Toplice nosi ime po žitarici koje ima u izobilju u ovoj okolini. Ajda u prevodu sa slovenačkog znači heljda. Tipična lokalna žitarica heljda koja je veoma bitna za celokupnu ponudu hotela. Gosti se susreću sa heljdom na svakom koraku. U hotelu Ajda 4**** je možete naći u jastucima; takođe je i u restoranu bitan sastojak i obogaćuje brojna jela i kulinarske specijalitete ovog kraja.

Hotel Ajda 4* Moravske Toplice je najveći u Termama 3000. Hotel u svom sastavu ima mnogobrojne sadržaje, od kojih je hotelski bazen gde gosti mogu da se opuste u jedanom od najvećih termalnih parkova u Sloveniji.

Hotel u svom sastavu ima nekoliko tipova smeštajnih jedinica:

– Dvokrevetna soba eko ima francuski ležaj širine 150 cm i balkon sa pogledom na park. Soba ima površinu od 24 m2 do 26 m2 i kupatilo sa tušem i WC-om, pisaći sto i foteljom.
– Dvokrevetna soba standard ima francuski ležaj širine 180 cm ili dva standard ležaja širine 90 cm i balkon s pogledom na park. Soba ima površinu od 26 m2 do 28 m2 sa kupatilom s tušem i WC-om, pisaći sto i dvosed.
– Suite ima dve odvojene prostorije. Spavaći deo sa bračnim krevetom širine 180 cm iz kog se izlazi na terasu sa pogledom na park. Suita ima površinu od oko 50 m2 i ima kupatilo sa tušem, WC. U dnevnom boravku je pisaći sto, trosed i krevet na sprat.

Hotel Ajda 4* Moravske Toplice je takođe poznat je po biciklistima i prilagođen njihovim potrebama. Hotel je u celini klimatizovan. Sve sobe imaju balkon, kupatilo (kada, wc, fen za kosu), opremljene su mini-barom, satelitskom TV, direktnim telefonom i imaju bežični pristup internetu.

Hotel Ajda 4* Moravske Toplice od sadržaja svojim gostima nudi restoran, aperitiv bar, tavernu, sopstveno kupalište sa spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, fitnes, saune i solarijum, kongresnu dvoranu i sobe za sastanke.

Pogledajte našu galerija slika >>

 
 
 
INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*