SUNČANA DOLINA BIOTERME

SUNČANA DOLINA BIOTERME

“Najveći luksuz je priroda sama”

Skriven od pogleda i tako poseban u svojoj intimi u Maloj Nedelji nalazi se Glamping Sunčana dolina Bioterme.
Smešten je u neposrednoj blizini hotela Bioterme **** tako da gosti mogu da uživaju u hotelskom restoranu, fitness centru, sauni i wellness centru. Takođe, gosti mogu neograničeno koristiti unutrašnje  i spoljašnje bazene sa toplom termalnom vodom. 

U Glampingu Sunčana Dolina Bioterme  postoje 22 vile i 11 glamping šatora elegantno opremljena sa opuštajućim pogledom na susednu šumu. Predstavlja savršenu destinaciju za porodice, parove ili za ljubitelje prirode. Šatori i vile su različitih veličina i mogu primiti 2 do 4 ili 6 osoba i ponuditi im udoban krevet, kupatilo, kuhinju, dnevni boravak i privatnu terasu. U isto vreme, kompleks može primiti i veće grupe i biti postati mesto različitih proslava. Vrhunac uživanja gostima može pružiti finsko i tursko kupatilo koje se može posebno zakupiti.

Još jedan vrlo poseban dragulj u raznovrsnoj ponudi nekih Glamping vila jeste mogućnost uživanja u drvenim kadama sa termalnom vodom na terasi, gde je opuštanje sa pogledom na šumu zagarantovan.

Dodatne aktivnosti koje se mogu sprovoditi jestu bilazak lokalnih znamenitosti, šetnja, planinarenje ili nordijsko hodanje kao i bogat animacijski program. Sneg, kiša, sunce ili vetar Glamping Sunčana dolina odiše posebnom energijom.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*