HOTEL ZAGREB 4* ROGAŠKA SLATINA

HOTEL ZAGREB 4* – ROGAŠKA SLATINA

 

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde

Hotel Zagreb 4* Rogaška Slatina, nekada zgrada koja je izgrađena 1852. godine pod imenom Stanovanjska hiža, 1885. godine  preimenovana je u Agram Haus, a 1918. godine nemačko ime preimenovano je u Zagrebački dom. U svojoj istoriji, najviše od svih objekata promenila je svoj enterijer i svoju svrhu. Većinu vremena služila je kao hotel, ali bila je i ambulanta, berbernica, Slatinski arhiv, restoran, kafana, prostor za stanovanje, a svoje prostore imala je i lečilišna uprava. Pre izgradnje na tom mestu srušena je prva točionica mineralne vode.

Danas, Hotel Zagreb 4* Rogaška Slatina sa svojom elegatnim i jednostavnim eksterijerom poistovetio se sa okruženjem u kojem se nalazi. Posebno mesto među svojim vršnjacima hotelskih kapaciteta u Rogaškoj Slatini hotel je dobio kada je 2015. godina u potpunosti osvežio i modernizovao svoj enterijer.

 

Pogledajte našu galerija slika >>

U svom sastavu hotel Zagreb u Rogaškoj Slatini  ima 44 sobe i 7 apartmana tipa Premium, koji su u prirodnim tonovima  i  bojama koje dočaravaju cvetni park u hotelskoj sobi. Boraveći u hotelu Zagreb možete se u potpunosti opustiti u spektakularnom pogledu na centralni park Rogaške Slatine. Premium sobe (21m2 – 27m2) raspolažu sa: kupatilo sa kadom, WC, LCD TV, telefon, mini bar, fen, sef, ogrtač, peškiri za bazen, hotelska kozmetika, papuče, klima uređaj.

 

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89 viber

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*