Na sajtu slovenija-terme.rs koji posluje u okviru Turističke agencije DEUS TRAVEL D.O.O nalaze se aktuelne ponude za Terme u Sloveniji kao i korisne informacije o samoj destinaciji. Trudimo se da redovno ažuriramo aktuelne ponude kada je u pitanju Slovenija kao turistička destinacija.

Sve dodatne informacije o slobodnim kapacitetima, cenama i ostalim detaljima možete dobiti pozivanjem na neke od naših kontakt telefona, koji se nalaze na ovom linku. Agenti prodaje će Vam rado dati tražene informacije. Ukoliko želite možete nam poslati upit putem e-maila [email protected] ili [email protected] na koji ćemo Vam poslati tražene informacije.

 

Ukoliko se odlučite za rezervaciju smeštaja, postupak je sledeći:

 • Na Vaše ime i prezime radimo predrezervaciju koja traje 24 časa. Možemo Vam izaći u susret ukoliko je potrebno da predrezervacija stoji duže.
 • Nakon izvršene predrezervacije dobijate Ugovor/predračun. Potrebno je da uplatite svoju predrezervaciju – lično u agenciji, u nekoj banci, pošti ili putem svog elektronskog računa.
 • Nakon izvršene uplate dobijate i potrebnu dokumentaciju: Ugovor, garanciju, priznanicu, OUP (Opšti uslovi Putovanja), cenovnik – lično ili putem maila. Na ovaj način ste izvršili potpunu rezervaciju željenog smeštaja. Detalji vezani za plaćanje (u celosti, na rate) definišu se pre uplate tako da se možete odlučiti za tip plaćanja koji Vama najviše odgovara.
 • Ugovor i garanciju koji ste dobili na e-mail treba da odštampate, potpišete i skeniran primerak vratite na naš mail, čime je Vaša prijava potvrđena i validna. Primljeni Ugovor o putovanju sa  garancijom i dokazom o uplati (priznanica) je i Vaš pismeni dokaz o izvršenoj rezervaciji. Nakon celokupne isplate na mail Vam dostavljamo Voucher.

Kao što ste pročitali iz skraćenog opisa načina rezervacije, postupak je jednostavan. Uvek vam stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije.

 

Korisnik naših usluga može platiti na sledeće načine:

Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

 1. UPLATA DO POLASKA GOTOVINOM u prostorijama Deus Travel-a, Železnička 46, Novi Sad– prilikom rezervacije uplaćuje se 30 % akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska.
 2. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – do 6 mesečnih rata.
 3. PLATNIM KARTICAMA – platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina).
 4. PLAĆANJE NA RATE – kreditnim karticama UniCredit bank plaćanje na 3, 6 i 12 mesečnih rata bez kamate.
 5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Deus Travel-a UniCredit Banke 170-0030017142001-60 prema predhodno dostavljenom ugovoru o putovanju ili predračunu, sa pozivom na broj.
 6. TURISTIČKIM KREDITOM – kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
 7. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM ukoliko poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa DEUS TRAVEL D.O.O.
 8. DEVIZNOM UPLATOM IZ INOSTRANSTVA – prema instrukcijama koje vam dostavljamo.

 

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]