GRAND HOTEL 4 OPATIJSKA CVIJETA 4*

GRAND HOTEL 4 OPATIJSKA CVIJETA HRVATSKA DEUS TRAVEL

AMADRIA PARK GRAND HOTEL 4 OPATIJSKA CVIJETA 4*

 

Smešten je u srcu Opatije uz kvarnersko šetalište Lungomare, u mediteranskom okruženju poznatih opatijskih parkova i vrtova. Sastoji se od 4 međusobno povezane vile koje nose nazive opatijskog cveća (Camellia, Magnolija, Wisteria i Melia), u kojima se nalaze luksuzno i stilski uređene sobe i apartmani.

Udobne i klimatizovane sobe su opremljene telefonom, Sat Tv-om, besplatnom internet vezom, kupatilom sa fenom i terasom. Wellness spa centar (spoljni / unutrašnji bazen s podvodnim masažama, terapeutski bazen s podvodnim masažama, đakuzi, finske saune, rimska kupka, teretana, solarijum) smešten je na dva etaža i ima idealnu poziciji uz samo šetalište, Lungomare. Ovo je ujedno i najsavremeniji wellness centar u Opatiji, jedan od vodećih wellness hotela u Hrvatskoj.

U hotelu Amadria Park Grand Hotel 4* – Opatijska Cvijeta od dodatnih usluga gostima su na raspolaganju: Saloni lepote, Grand exclusive shop, apoteka, prodavnica suvenira i mini klub za decu – čuvanje dece, hemijsko čišćenje, pranje i peglanje veša, menjačnica, 24-sata room servis. Hotel ima podzemnu garažu. Ishrana-švedski sto

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*