AMADRIA PARK HOTEL ROYAL 4*

AMADRIA PARK HOTEL ROYAL DEUS TRAVEL

AMADRIA PARK HOTEL ROYAL 4*

Noviji hotel AMADRIA PARK HOTEL ROYAL 4* zamišljen je kao centar i mesto okupljanja ljubitelja misaonih igara – šaha, bridža, sudoku-a i ostalih. Prilaz hotelu zapravo je mali trg – zove se Holiday Platz – koji je posebno uređen i popločan, a uz njega se nalazi i francuski vrt s biljkama raznolikih oblika i veličina kao i lounge bar s impresivnim pogledom.

Hotel AMADRIA PARK HOTEL ROYAL 4* se nalazi se odmah uz opatijsko šetalište Lungo mare i u njemu je uređeno 54 luksuznih soba i apartmana iz kojih se pruža pogled na opatijsku luku i celi Kvarner. Uz recepciju hotela nalazi se Royal Club Caffé u sklopu kojeg je uređena i biblioteka s udobnim sofama za uživanje u omiljenoj knjizi kao i stolovi za popularne misaone igre. Na donjoj etaži hotela nalazi se kafana Mahler koja je ime dobila po prvom vlasniku ville koja se nalazila na mestu današnjeg hotela Royal Juliusu Mahleru. Kafana s terasom smeštena je tik uz Lungo mare, a ponudu čine domaći kolači i slatkiši iz vlastite proizvodnje Milenij hotela. Prekrasan pogled na more i Lungo mare pruža se i iz restorana hotela Royal. Bilo da se radi o doručku ili á la carte ručku ili večeri za pripremu jela koriste se isključivo sveže i zdrave namirnice. Velelepna i vrhunski opremljena dvorana Royal s velikim staklenim stenama vizuelno uranja u more i odiše elegancijom dvorane za balove, a idealna je i za održavanje raznih korporativnih dogadjanja, predstava, koncerata, gala večera i venčanja.

Dvorana može primiti do 1000 osoba Sve sobe su moderno opremljene i imaju: klimu, Sat TV, mini bar, Wi Fi, kupatilo sa fenom, bade mantil.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*