GRAND HOTEL TOPLICE 5* BLED

GRAND HOTEL TOPLICE 5* BLED

Raskošna elegancija usred Alpa!

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde

Grand Hotel Toplice 5* BLED najpoznatiji je bledski hotel s najlepšim pogledima na Bledsko jezero. Obnovljeni hotel s bogatom istorijom gostima pruža užitak u tradicionalnom stilu i raskošnoj udobnosti. U njemu su boravili mnogi eminentni gosti, a danas ga posećuju oni koji žele najelegantniji boravak na Bledskom jezeru, golferi i konferencijski gosti. Hotel je i poznato mesto za venčanja i veće proslave. Ima privatnu plažu i spremište čamaca, a gostima su na raspolaganju termalni bazen i birane wellness usluge. Grand Hotel Toplice deo je lanca hotela Small Luxury Hotels.

Godine 1919. hotel je prešao u slovenske ruke. Otkupila ga je domaća stanovnica Jula Molnar koja je smatrana posebno prodornom i brižnom vlasnicom te mu dala novo ime, hotel Toplice. Otprilike u isto vreme kralj Aleksandar proglasio je Bled svojom letnjom rezidencijom i prvi ga put posetio. Pretežni deo političkog i diplomatskog života tako se iz vrućeg Beograda preselio na Bled, a u hotelu Toplice nastanili su se političari i diplomati. Hotel Toplice nakon više modernizacija smatran je najluksuznijim hotelom u državi. U Grand Hotelu Toplice boravili su mnogi eminentni gosti, poslednji među njima posebno cenjen – Stanleyev pokal, koji je na svom putu po Sloveniji, domovini poznatog hokejaša Anže Kopitara, noć proveo i u Grand Hotelu Toplice. Grand Hotel Toplice poznat je i po svojim manje slavnim stalnim gostima – koji se vraćaju ponovo i ponovo te time porodičnu tradiciju poseta Bledu i boravka u Grand Hotelu Toplice prenose na sledeće naraštaje.

U Grand Hotelu Toplice  svaki od 87 apartmana i soba ima svoj karakter. Među njima je 33 luksuznih apartmana i soba s raskošnim stilskim nameštajem te prelepim pogledom na jezero. Sve sobe imaju kupaonicu s kadom ili tušem, balkon, izravnu telefonsku vezu, kablovsku televiziju, mini bar, sef, klima-uređaj i priključak na internet. Za još veću udobnost kreveti imaju mogućnost postavljanja tvrdoće madraca, a gosti si mogu birati i jastuk po meri.

Pogledajte našu galeriju slika>>

Gurmanski užitak s najljepšim pogledom u gradu…Hotelskim gostima namenjena su dva restorana. Restoran Grand hotelski je restoran izravno na obali jezera i ima vlastitu natkrivenu terasu. Restoran Julijana sa svojim intimnom atmosferom otvoren je i za vanpansionske goste. Ručkovi, večere i jela po narudžbi i organizuju se u Grand Hall, prekrasnoj dvorani za venčanja, kongrese i druge događaje za zatvorena društva. U hotelu se nalaze dva bara. U polukružnom salonu Aperitiv bara priređuju se prijemi i kokteli, popodne gosti mogu uživati u čajankama, a navečer u klavirskoj muzici. Bar Jezero na terasi pod kestenima uz jezero otvoren je samo u letnjim mesecima.

U Grand Hotelu Toplice nalazi se ugodan manji wellness centar Studio Luisa. Wellness centar nudi kupke, masaže i saune. Deo wellnessa su i manje termalno kupalište i izvor termalne vode, gde gosti mogu termalnu vodu i probati. Posebnost wellnessa su tretmani za parove.

Privatna plaža, spremište za čamce i termalni izvor…Grand Hotel Toplice ima letnje jezersko kupalište s privatnom hotelskom plažom i spremištem za čamce koje privlači goste da sami otkrivaju Bledsko jezero. U wellness centru hotela nalazi se unutarsnji termalni bazen u kojem je izvor termalne vode s pozitivnim delovanjem na unutrašnje organe i nervni sistem. U bazen stalno dotiče sveža termalna voda, a tokom noći bazen se isprazni i napuni svežom termalnom vodom. Na taj je način garantovana je jedinstvena čistoća i svežina vode.

Grand Hotel Toplice ugošćuje najzahtjevnije protokolarne, društvene, poslovne i obrazovne događaje. Konferencijski prostori odražavaju karakter hotela, njegovu istoriju i tradiciju. Ozračje je posebno ugodno zbog dnevne svetlosti i prekrasnog pogleda na Bledsko jezero.

 

Za sve putnike iz Beograda, obezbedjen je svakodnevni luksuznim kombijem sa kućne adrese do hotela, a putnici iz Novog Sada mogu se prikljuciti kod Rume-rumska petlja na auto putu.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*