HOTEL BREZA 4* TERME OLIMIA

HOTEL BREZA 4**** TERME OLIMIA


Hotel Breza 4* Terme Olimia je direktno povezan sa Termalija Wellness centrom preko pokrivenog šetališta i okružen je bujnim prirodnim krajolikom. Nakon opuštanja u hotelskom termalnom bazenu, rekreaciji u teretani i prostorima za terapije ili u raskošnoj ponudi bazena Termalije, večeri možete ispuniti sa bogatom animacijskom ponudom. Sve sobe su sa klimom, satelitskom TV, telefonom, mini barom, sefom, kupatilom (tuš, WC), a neke od sobe imaju i balkon.

MODERNE DVOKREVETNE SOBE– Hotel Breza 4* pruža komfor u 167 dvokrevetnih soba, od kojih su 42 antialergijske sobe. Sve sobe su klimatizovane i opremljene tušem, toaletom, mini-barom, satelitskom TV, direktnom telefonskom linijom i sefom, dok neke imaju i balkon.

ANTIALERGIJSKE SOBE –Antialergijske 42 sobe u novom delu Hotela Breza imaju parket, lampe od kristala soli i jonizatore vazduha. Sve sobe su klimatizovane i opremljene tušem, toaletom, mini-barom, satelitskom TV, direktnom telefonskom linijom i sefom, dok neke imaju i balkon.

UDOBNI APARTMANI– Hotel Breza 4* ima 18 apartmana kod kojih je spavaća soba odvojena od dnevnog boravka. Svi aparmani su klimatizovani i opremljeni tušem, toaletom, mini-barom, satelitskom TV, direktnom telefonskom linijom i sefom, dok neki imaju i balkon.

Pogledajte našu galerija slika >>

Za sve putnike iz Beograda je obezbeđen prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do hotela u Termama Olimia, a za putnike iz Novog Sada polazak može biti kod uključenja na Auto put kod Rume (raskarsnica kod Rume).

HOTEL SOTELIA 4* superior – TERME OLIMIA

 

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*