Terme Laško | Wellness & Spa Slovenija

SLOVENIJA TERME

              Terme Laško | Wellness & Spa Slovenija

Kompletnu ponudu svih Termi Slovenije sa cenama možete pogledati ovde na…linku

CENOVNIK AKCIJA 1=2 7.1.-26.4.2024.pdf

NOVA AKCIJA 1=2 4.3.-28.6.2024

 

Slovenije, 85 km od Ljubljane i 10 km od Celja, uz donji tok reke Savinje. Živopisno mesto Laško, poznato je po termalnim izvorima, čarobnoj okolini i proizvodnji piva. Izvore termo-mineralne vode u Termama Laško,koristili su još stari Rimljani. Ovo mesto predstavlja pravu turističku atrakciju koju upotpunjuju i brojne kulturne znamenitosti, kao što su crkve, dvorci i Kartuzijanski manastir.  Atraktivan turističko-smeštajni kompleks THERMANA LAŠKO smešten je pored reke Savinje i u svom sastavu sadrži dve hotela: Zdravilišče Laško 4* i Thermana Park Laško 4*. Gostima su na raspolaganju wellness & spa centar, termalni centar sa unutrašnjim i spoljašnjim bezenima i sauna centar. Za ljubitelje skijanja i zimskih sportova svakoga dana je na raspolaganju celodnevna karta za boravak na Golteu, Celjskoj koči i Mariborskom Pohorju. 

HOTEL THERMANA PARK 4*superior

 

Prirodni resursi termalnog centra Laško jesu isotermične vode sa temperaturama od 32 stepena Celzijusa do 35 stepena Celzijusa. Ono što je takođe dostupno gostima Termi Laško je  upotrebu usluga Kluba Zdravlje gde se nalazi više od 500 m2 raznih sauna: rimska sauna, turska sauna «1001 noć», razne finske saune: klasična, sa kristalima, hromoterapeutska – terapija sa bojama i aquaviva sauna – aromatska terapija. Moguće je isprobati i bazen sa masažom, bazen sa termalnom vodom, zonu za opuštanje, solarijum, fitness sa kardiolinijom, centar za lepotu sa raznim tretmanima za lice i telo, usluge pedikra i manikira, razne masaže kao što su anticelulitna, aromatska, reflektivna, shiatsu, Ayuveda, masaža sa toplim kamenima, indijansku masažu i masažu glave. Ono čime se vode Terme Laško kao osnova jeste da su rekreacija i sport dva bitna faktora za zdravlje, pa samim tim, nude svojim gostima mnogobrojne mogućnosti u pogledu tih faktora.

Pogledajte našu galerija slika >>

Terme Laško su kompletno opremljene otvorenim i zatvorenim bazenima sa termalnim vodama i masažama, dvoranama za vežbanje tokom jutarnjih sati i bazen sa termalnom vodom,. Tokom popodnevnih časova kompetentne i stručne osobe vode programe za rekreaciju,a takođe su na raspolaganju i wirphool kade, teniski tereni i stolovi za ping pong, lov na divljači i ribolov ili samo piknik u prirodi, a nakon svega , u večernjim časovima gosti mogu uživati u kulturnim programima i koncertima. U grupama uz instruktore moguće je priključiti se treninzima joge, hromoterapije i meditacije. Termalni centar Laško smešten je na poziciji odakle se s lakoćom stiže do starog grada Laško i Laško Manor, do dvorca Tabor gde se nalazi restoran, vinarija i sala za venčanja, takođe se može posetiti pivara Laško, crkva Marijegraške sa freskama iz XVI veka ili samo šetati okolnim brdašcima i uživati u prelepom okruženju. Pored osnovne hotelske ponude i svakodnevnog programa hotelske animacije mi vam preporučujemo da obiđete:

-tajne mušičarenja,
-izlet u zaboravljeni rudnik olova i srebra,
-dvorac Tabor,
-dečiji muzej Hermanov brlog u Celju,
-stari dvorac u Celju,
-adrenalinska Bob kart vožnja i skijanje na Celjskoj koči,
-obilazak gazdinstva Križnik i degustacija suhomesnatih proizvoda
-obilazak pčelarstva i licitarstva Šolar,
-geološka poučna staza Govce,
-obilazak i istorija  grada Laško & muzeja,
-degustacija vina u Urbanovom hramu na Strmci,
-skok s padobranom u tandemu,
-splavarjenje u Radečama po Savi,
-eko muzej hmeljarstva i pivarstva Žalec,
-pešačenja na Hum, Šmihel i Šmohor,
-muzej elektroprenosa Fala – Laško,
-druženje sa životinjama na imanjima na Prevoru,
-muzej Južne železnice Šentjur,
-obilazak Šmartinskog jezera i vožnja brodićem,
-iznajmljivanje bicikala i nordijskih palica

Kompletnu ponudu svih Termi Slovenije sa cenama možete pogledati ovde na…linku

Terme Laško su udaljene su od Beograda oko 500 kilometara.
INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: +381 69 189 98 89 viber/mob

e-mail: [email protected]            

[email protected]

 

 

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*