HOTEL LIVADA PRESTIGE 5* MORAVSKE TOPLICE

HOTEL LIVADA PRESTIGE 5*****- MORAVSKE TOPLICE


Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde


Hotel Livada Prestige 5***** je u samom srcu Termi 3000, okružen je prostranim prekomurskim ravnicama i vrhunskim golf terenom. Hotel u svom sastavu ima 122 sobe i nalazi se u Moravskim Toplicama uz golf teren Livada. Gosti na raspolaganju imaju veliki wellness centar Thermalium i hotelski centar tajlandskih masaža. Postoji topla veza između hotela i termi. Trenutno je jedini je hotel u Evropi koji ima kade sa termalnom vodom u sobama. Dotok termomineralne vode je sproveden u sve prestige sobe osim u jednokrevetne.SVećina soba na raspolaganju ima masažnu kadu sa crnom termomineralnom vodom, a neke od soba takodje imaju i masažni tuš. Dnevni boravak i spavaći deo mogu biti odvojeni.

Za poslovne ljude na raspolaganju je apartman »Suita Livada« u kom je, u spavaćem delu, savremeno opremljen prostor za održavanje manjih poslovnih sastanaka i susreta. Sve sobe imaju klimu, balkon, LCD TV, Wi-Fi, telefon, sef i mini bar.

Gostima je na raspolaganju najmoderniji wellness centar, solarijum i fitnes, kao i više aperitiv-barova, à la carte restoran. U sastavu hotela je i podzemna garaža, golf klub, prodavnica sa opremom za golf i tehnički najmodernija sala za konferencije i sastanke.

Bazenski kompleks TERME 3000 – prostire se na preko 5000 m² sa 24 bazena sa termalnom i običnom vodom. Raznovrsni programi i atrakcije poput divlje reke, gejzira, slapova, vodenih masaža, whirpool-a, upotpuniće odmor svakog gosta. Najveća atrakcija je Aqua loop tobogan, uz 22 metra visoki toranj s toboganima dužine 170 i 140 m, sa vizuelnim i zvučnim efektima, kao i tobogan kojega najbolje opisuje samo ime – Slobodni pad. THERMALIUM – sastoji se od terapeutskog centra i wellness centra i povezan je sa hotelom Livada. Opustite se kraljevskom prirodnom termalnom kupkom, aroma-terapijom, terapijom vrućim kamenjem, ayurvedom, aqua saunom…

 U hotelu će vas razmaziti vrhunskim smeštajem, najsavremenijim wellness i thai centrom, a samo nekoliko koraka od hotelske sobe i bazena očekuje vas teren za golf Livada, gde možete da isprobate svoje umeće u igranju golfa sa 18 rupa .

Pogledajte našu galerija slika >>

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*