Dolenjske Toplice-Terme Krka | Wellness & Spa Slovenija

Dolenjske Toplice-Terme Krka | Wellness & Spa Slovenija


Kompletnu ponudu svih Termi u Sloveniji sa cenama možete pogledati na linku ovde

CENOVNIK Dolenjske Toplice.pdf

DOLENJSKE TOPLICE pdf (3)

DOLENJSKE  TOPLICE  pdf (2)

DOLENJSKE   TOPLICE pdf(1)

 

Kompletnu ponudu svih Termi u Sloveniji sa cenama možete pogledati na linku ovde


 

Terme Dolenjske Toplice-Terme Krka imaju bogatu tradiciju jednog od najstarijih lečilišta u Evropi. Termalni izvori i prijatna okolina slikovite i vinogradima prekrivene doline Krke vekovima privlače brojne goste. Izvor ove termalne vode je pomalo mineralizovan i ima temperaturu ljudskog tela, tako da izmedju ostalog, sluzi i za lecenje reumatskih tegoba, stanja posle povreda, operacija.. Wellnes centar Balnea koji se nalazi na rubu prekrasnog parka lečilišta, predstavlja kraljevstvo osvežavajućih kupki, oporavljajućih masaža, okrepljujućih sauna i neprekidnog užitka. Dolenjske Toplice su jedna od najstarijih slovenačkih termalnih banja. Izvori toplih mineralnih voda i živopisna dolina reke Krke pokrivena vinogradima privlače posetioce već nekoliko stotina godina. Prvi hotel je izgradjen još 1776 godine. Čitav banjski kompleks napravljen je tako da gostu pruži maksimalne pogodnosti, bilo u ukusnoj hrani, masažama, fitnesu ili šetnji, bilo u rekreaciji ili odmoru na bazenima sa termalnom vodom, koja je temperature od 37 stepeni C. Najpoznatiji su bazeni Balnea Wellness Centra, koji na svojih 9200 m2 površine, garantuju potpunu relaksaciju i uživanje…

Indikacije i kontraindikacije:
– reumatske bolesti,
– osteoporoza,
– ginekološke bolesti (post-operativna rehabilitacija)

Wellness centar Balnea koji se nalazi na rubu prekrasnog lečilišnog parka sa stogodišnjim stablima kraljevstvo je osvežavajućih kupki, masaža, sauna i vodene relaksacije. Individualno planiranim i prilagođenim programima i uslugama za sve generacije svrstava se u prepoznatljive centre dobrog osećanja. Bogatu ponudu Balnee nadograđuje centar za negu lica i tela sa jedinstvenim programima za kvalitetniji život. U sklopu centra za relaksaciju, u kojem se spretno prepliću tradicija i najsavremenije usluge, deluje i ambulanta za estetske zahvate. Izvodimo minimalno invazivne metode podmlađivanja koje brzo i efikasno doprinose svežem i mladalačkom izgledu.

Bazeni i saune (Wellness centar Balnea sa bazenima Laguna)

Možete plivati u unutrašnjim bazenima temperature vode 32 °C ili u spoljašnjim bazenima temperature 27 °C. Još boljem osećaju dodatno doprinose vodeni i vazdušni mehurići kao i druge vodene masaže i atrakcije u bazenima. Termalna voda žubori i u whirlpoolu. Svakog petka i subote očekuje vas noćno kupanje uz čašicu penušavog vina, sve do 23 sata.

Pogledajte našu galerija slika >>

Saune

Pozivamo vas u wellness centar Balnea – u oazu mira i relaksacije. Posle saune ili kupke za podmlađivanje očekuje vas i „zen“ soba sa vodenim krevetima – za odmor. Infracrvena sauna – Poboljšava metabolizam, ubrzava protok krvi, jača kardiovaskularni sistem, pomaže kod lečenja uganuća, grčeva, ukočenih zglobova, smanjuje bolove, uklanja celulit, čisti i obnavlja kožu. Finska sauna i sanarium – U brvnari Koča posetite klasičnu finsku saunu. Isprobajte ritual naizmeničnog zagrevanja i laganog hlađenja tela u vazduhu sa 15% vlažnosti. Koča ima i nudističku terasu! Veća vlaga vazduha je u sanariumu, biosauni koja stimuliše osećaje različitim bojama. Turska sauna Za tursku parnu saunu karakteristična je skoro 100% vazdušna vlaga i niže temperature. Inhalacijom te fine pare čiste se disajni putevi, a topli i vlažni vazduh čisti i otvara kožne pore. Japanska kupka za znojenje – Za smirenje preporučujemo japansku kupku za znojenje – tu se možete posebnim ritualom osloboditi telesne i duševne napetosti. Biljna sauna – Oslobodite svoje disajne puteve parom obogaćenom ekstraktima mirisnog bilja – u ugodnoj klimi sa prirodnim aerosolima odlično će te se opustiti.

HOTEL BALNEA 4* superior Dolenjske Toplice

Gastronomija u Termama Dolenjske Toplice

Ono što jedemo gradi nas i menja. Od toga zavise naša snaga, naše zdravlje, naš život. U Dolenjskim Toplicama pripremaju se jela od svežih plodova iz biološke proizvodnje.

Šetnja koz šumu i vežbe za budnost

Po novom tokom odmora u Termama Dolenjske Toplice možete da naučite i vežbe i meditacije, koje pomažu jačati budnost, koje opuštaju i doprinose ka dubljem doživljavanju prirode i sadašnjeg trenutka. Sa energijom šume, kosmosa i muzike bićete u stanju da probudite svoja čula, jer ta zbog brze svakodnevnice postaju otupela, a naša percepcija okoline suviše površna. Sa vežbama i seansama naučićete, kako da se opet napunite energijom i pronađete unutrašnju ravnotežu već sa jednostavnom šetnjom kroz šumu ili mirnim disanjem.
NOVO: lekoviti zvuci i unutrašnji osmeh, energetsko vežbanje či gong, zvučna terapija sa gongom, kristalnim posudama i okeanskim bubnjem, šumska šetnja (po 2-4 usluge nedeljno).

Kompletnu ponudu svih Termi u Sloveniji sa cenama možete pogledati na linku ovde

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*