Hotel Radisson Blu Plaza 4* | Ljubljana

HOTEL RADISSON BLUE PLAZA LJUBLJANA SLOVENIJA DEUS TRAVEL

Hotel Radisson Blu Plaza 4* – Ljubljana

Vrhunski hotel Radisson Blu Plaza 4* Ljubljana sa 4 zvezdice nalazi se u Ljubljani. Ponuda hotela obuhvata à-la-carte restoran, sale za konferencije i teretanu. Hotel sadrži moderno uređene smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom. Gosti hotela dobijaju popust od 30% na korišćenje bazena u okviru akva parka Atlantis, koji se nalazi na 200 metara od hotela.

Sve smeštajne jedinice uređene su u bež tonovima i nude moderne sadržaje poput LED TV-a sa satelitskim kanalima. Svaka soba takođe sadrži radni prostor, ortopedski krevet, mini-bar i pribor za pripremu kafe.

U živopisnom centru Ljubljane možete da posetite brojne znamenitosti, barove i restorane lokalne kuhinje. Ispred hotela nalazi se autobuska stanica sa koje se za 7 minuta vožnje stiže do centra Ljubljane. Hotel nudi i uslugu prevoza taksijem na zahtev i uz doplatu.

Hotel Radisson Blu Plaza 4* Ljubljana deo je kompleksa BTC City, poslovnog, komercijalnog i zabavnog centra Ljubljane. Ovaj kompleks obuhvata akva park Atlantis, kuglane, karting stazu u zatvorenom prostoru i teniske terene. U ponudi su takođe multipleks bioskop, pozorište i više od 400 različitih prodavnica.

Autobuska stanica se nalazi na 50 metara, a centar Ljubljane na 3 km od hotela Radisson Blu Plaza Ljubljana. Međunarodni aerodrom Ljubljana udaljen je 25 km od objekta. Usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je uz doplatu.

 

Service title

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89 viber/mobilni

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*