Hotel Kompas 4* Kranjska Gora | Kranjska Gora | Skijanje u Sloveniji!

Hotel Kompas 4* Kranjska Gora | Kranjska Gora | Skijanje u Sloveniji!

Hotel Kompas 4* Kranjska Gora | Kranjska Gora | Skijanje u Sloveniji!

Hotel KOMPAS 4* Kranjska Gora

CENOVNIK HIT ALPINEA HOTEL KOMPAS 4* .pdf

Hotel Kompas 4*  je najveći hotel na Kranjskoj Gori, nalazi se preko puta hotela Ramada Resort (ex Larix) i skijališta. Hotel Kompas 4* Kranjska Gora u svom sastavu ima 150 soba, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, internet i sef. Pored glavnog restorana u sastavu hotela Kompas Kranjska Gora je i tipičan slovenački restoran, bar i noćni klub. Centar za relaksaciju ima unutrašnji bazen, dečiji bazen sa toboganom, finsku saunu, parno kupatilo i whirpool. Gosti Hotela Kompas 4* Kranjska Gora mogu da koriste bazene hotela Ramada Resort. Od dodatnih sadržaja hotel Kompas 4* Kranjska Gora ima parking, garažu i skijašnicu.

Hotel Kompas 4* Kranjska Gora je u samom podnožju skijališta. Hotel Kompas 4* u Kranjsakoj Gori okružuju prostran hotelski vrt i zeleni travnjaci. Isprobajte bogatu kulinarsku ponudu i uživajte u wellness-u sa bazenom, saunama, masažnim salonom i potpunom negom i nauživajte se na suncu na terasi bazena. Hotel se bavi organizacijom kongresa i sličnih događaja. Veća sala za konferencije Hotela Kompas 4* Kranjska Gora sa terasom može da primi 80, a manja 25 osoba.

Pogledajte našu galeriju slika >>

Centar za relaksaciju u okviru Hotela Kompas 4* Kranjska Gora  obuhvata zatvoren bazen i mali dečji bazen sa toboganom. U okviru wellness centra, nalazi se masažni bazen uz pogled na Julijske Alpe, kao i finska sauna i turska kupka sa parom.

U okviru  Hotela Kompas 4* Kranjska Gora nalazi se restoran Florijana koji je opremljen u stilu Gorenjske i koji je poznat po odličnim domaćim specijalitetima. Ledeni bar u hotelskoj auli je centar dešavanja u hotelu. Noćni bar sa podijumom za ples je pravo mesto za kraj dana na odmoru. Najveća dvorana prima i do 360 osoba. 

Hotel Kompas 4* Kranjska Gora angažuje odlične di-džejeve i organizuje zabave u prijatnom ambijentu diskoteke. Diskoteka je primerena i za dečju animaciju sa muzikom i plesom.

 

Pogledajte prom film o destinaciji KRANJSKA GORA

 

HOTEL ŠPIK 3*/ ALPSKI RESORT 4* KRANJSKA GORA

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89 viber

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*