TERME ČATEŽ

SLOVENIJA TERME

TERME ČATEŽ


TERME ČATEŽ PROMO CENOVNIK 2020.pdf


Terme Čatež su vodeća destinacija u Sloveniji po sadržajima na vodi, hotelskim i bazenskim kompleksima. Nalaze se između dve reke Save i Krke, u podnožju planine Gorjanci. U samom kompleksu pored hotelskih kapaciteta u okviru Termi Čatež, nalaze se i Letnja i Zimska Termalna rivijera, restoran, kafeterija, pab, casino, kamp, samoposluga, info centar i ostali sadržaji. U neposrednoj blizini su gradić Brežice i zamak Mokrice, od Ljubljane su udaljene oko 90 kilometara. 

Ako svoj produženi vikend želite da provedete u zdravoj, prijatnoj, zabavnoj, opuštenoj atmosferi, ako je wellness vaš životni stil ili želite da to postane – onda morate posetiti najveći i omiljeni turistički i zdravstveni centar Slovenije – Terme Čatež. Pored brojnih prednosti koje se ogledaju u mnoštvu sadržaja i mogućnosti koje imate u Termama Čatež, tu je i činjenica da su ove terme udaljene svega 430 km od Beograda. 

Terme Čatež su najveće prirodno lečilište u Sloveniji. Okruženi prirodom i opušteni u termalnoj vodi koja izvire sa temperaturom između 42°C i 63°C, vratićete se svojim obavezama preporođeni, zdravi i nasmejani.  Terme Čatež nude kvalitetan smeštaj i uslugu, od hotela visoke kategorije, do apartmanskognaselja kao i aktivan odmor u sportsko-rekreacionom centru. 

Terme Čatež su idealna  destinacija ne samo za porodični odmor ili odmor onih koji beže od savremene svakodnevnice u oaze mira već su sve više i baza za pripreme vrhunskih sportista koji na putu do rekordnih ostvarenja traže idealne uslove za rad i relaksaciju posle napornih treninga.

Rreletivno brzo i lako se stiže do Ljubljane a od prestonice Slovenije do Termi Čatež je 90 kilometara vožnje kroz prelepe predele. 

Pogledajte našu galerija slika >>

 

Za sve putnike iz Beograda i Novog Sada možemo da obezdedimo prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do izabranog hotela u Termama Čatež. 

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: slovenijaterme@gmail.com             office@deustravel.rs

 

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*