Mokrice Castle Estate 4* | Mokrice

MOKRICE TERME CATEZ SLOVENIJA DEUS TRAVEL

CASTLE ESTATE 4* Mokrice 

U sredini dvorskog parka nalazi se Golf klubska kuća, gde možete boraviti u golf suitama***. Castle Estate 4* su idealan smeštaj za igrače golfa, jer se nalaze u neposrednoj blizini golf igrališta. Hotel Castle Estate 4*   Mokrice okružen je terenom za golf s 18 rupa, a nalazi se u srednevekovnom dvorcu na brdu sa pogledom na zeleni krajolik. Autoput A2 koja povezuje Ljubljanu i Zagreb udaljena je samo 2 km. Istorisjki ambijent uređen je profinjenim i antiknim nameštajem. Elegantni à la carte restoran poslužuje klasična jela slovenske kuhinje s modernim pristupom i uključuje stari vinski podrum. Posebne sobe dvorca na raspolaganju su za proslavu venčanja.

Sobe hotela Castle Estate 4*  elegantno su uređene i imaju vlastitu kupaonicu sa mermernim umivaonicima. Sadržaji u sobama uključuju TV sa satelitskim programima, mini bar i radni sto.

Gosti Castle Estate 4*  koji borave u dvorcu Mokrice imaju pristup i posebne pogodnosti u spa odmaralištu Terme Čatež, udaljenom samo 10 km. Besplatni bežični pristup internetu dostupan je u zajedničkim prostorijama hotela.

Grad Zagreb udaljen je 30 minuta vožnje automobilom. Ljubljana je udaljena 110 km. Besplatno parkiralište dostupno je u okviru objekta.

 

Service title

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89 viber/mobilni

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*