Hotel Cerkno 3* | Slovenija

HOTEL CERKNO DEUS TRAVEL NOVI SAD (1)

HOTEL CERKNO 3*

 

Hotel Cerkno 3* nalazi se u centru grada Cerkno, udaljen cca 600 km od Beograda. Skijaški centar Cerkno udaljen je 10 km od Hotela Cerkno 3* i povezani su sa ski busom. Nalazi se na obroncima 1.291 metara visokog Črnog vrha i spada u najsavremenije i najsigurnije skijalište u Sloveniji. Skijaški centar Cerkno obuhvata 70 hektara uređenih skijaških površina, odnosno 18 km uređenih skijaških staza, koje su u celosti pokrivene kompaktnim snegom. Skijaške staze su primerene za skijaše svih kategorija, a uređeno je i 5 km trkačkih staza. Odlično uređene skijaške staze i visok kvalitet ostalih usluga, na čelu s Alpskom perlom na vrhu Skijaškog centra Cerkno, glavni su razlozi da je SC Cerkno već četvrtu godinu dobio laskavo priznanje najboljeg slovenskog skijališta koje u radijskoj kampanji dodjeljuju posetioci i slušaoci iz cele Slovenije. U sklopu Hotela Cerkno 3* smeštene su „Terme in Smučišče“, jedine slovenačke terme u podnožju Julijskih Alpa koje spadaju u manje terme. Lekoviti učinci energije, koja prodire iz poznate idrijske ponornice, poznati su još od praistorije. Hemijski bogata termalna voda, koja se crpi iz bušotine duboke 2.000 metara, blagotvorno deluje na organizam i zato su Terme Cerkno prikladne za opuštanje, rekreaciju, ali i vežbanje. Unutrašnji bazen sa temperaturom od 30°C kombinuje mnoge atrakcije; opuštanje osiguravaju masažni ležajevi, gejziri, whirlpool i dečiji bazen. U Termama Cerkno takođe možete očistiti telo posetom „Svetu sauna“, a za respiratorne i probleme sa kožom preporučuje se slana soba. Hotel Cerkno 3* poseduje standardne sobe i standardne sobe +. Standardne sobe: dvokrevetne sobe s mogućnošću dodatnog ležaja za jedno ili dvoje dece; neke sobe su prilagođene za osobe sa invaliditetom; sve sobe imaju TWC, telefon, SAT TV, mini bar, besplatan WI-FI, kartični ulaz, balkon. Standardne sobe +: dvokrevetne sobe sa mogućnošću dodatnog ležaja za jedno ili dvoje dece; sve sobe TWC, noviji namještaj, telefon, SAT TV, klima, mini bar, besplatan WI-FI, kartični ulaz. Hotelska ponuda: restoran, bar, prodavnica, parking, frizerski salon, dve dvorane za seminare, manja sportska dvorana, prostorija za skije i pancerice. Usluga: doručak i večera – švedski sto (sa naglaskom na domaću hranu), mogućnost dijetalne i vegetarijanske ishrane. Ponuda za decu: dečji kutak u hotelu, deo bazena za decu, animacija. Dodatna ponuda: tri peščana igrališta za tenis na otvorenom, igralište za odbojku, košarku i badminton, uređene staze za hodanje i biciklizam, nordijsko hodanje… Neogranične mogućnosti za lov, ribolov, planinarenje, branje gljiva, …

Pomoćna zgrada se nalazi u sklopu Hotela Cerkno 3***  i nudi 110 ležaja u dvokrevetnim pa sve do šestokrevetnih soba. Smeštaj je primeren za sve koji posle aktivno provedenog dana žele miran odmor u cenovno povoljnim, a ipak lepo opremljenim sobama.

 

PREDLOZI ZA RAZGLEDANJE

-Partizanska bolnica Franja (Drugi svetski rat, 4 km)
-Muzej u dvorcu Idrija (poznata idrijska čipka, 20 km)
-Antonijev rov, bivši rudnik žive (20 km)
-Laufarji – poznati progonitelji zime
-Dolina Soče i lepote reke Soče (27 km – Most na Soči)
-Italijanske vojne tvrđave u Zakrižu
-Flora i fauna Cerkljanske regije sa zanimljivom vegetacijom posebno će biti interesantne botaničarima i travarima (npr. jagorčevina, kranjski ljiljan, planinčica)
-Ljubljana, glavni grad Slovenije (60 km)
-Postojinska jama, svetski poznata krška jama (57 km)
-Slikovito primorsko mesto Piran (135 km)
-Bled (60-80 km)
-Goriška brda (60 km)
-Most na Soči (27 km)
-Julijski Alpi
-Igralište za golf Arboretum (80 km)
-Igralište za golf Bled (60 km)
-Igralište za golf Lipica (85 km)
-Igralište za golf Trnovo Ljubljana (70 km)

Pogledajte snimak mesta Cerkno….


INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89 viber/mobilni

e-mail: [email protected]           

[email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*