HOTEL RIKLI BALANCE 4*S ( EX GOLF) BLED

HOTEL RIKLI BALANCE 4*superior ( EX GOLF)

Moderno gostoprimstvo u srcu Bleda!

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati na linku ovde

CENOVNIK HOTEL RIKLI BALANCE 4* PDF

Hotel Rikli Balance 4* BLED se nalazi se u parku starih stabala u središtu Bleda i ima 150 soba i suita. Ponosi se prekrasnim pogledom na Bledsko jezero, Bledski dvorac i Julijske Alpe. U hotelu je moderan konferencijski centar koji nudi sve potrebno za izvrsnu organizaciju kongresa i poslovnih susreta. Ponudu nadopunjuje jedan od najboljih wellness centara u Sloveniji, a hotelski bazeni mogli bi se opisati i kao bazeni s pogledom.  Hotel Rikli Balance 4* BLED u svom sastavu ima 150 soba, uključujući 18 apartmana od kojih su dva predsednička apartmana. Sve sobe u hotelu su renovirane 2017. godine, dok su zajedničke prostorije renovirane 2018. godine. Hotel ima  Živa wellness centar sa kompleksom bazena i sauna. Uslugu u hotelu upotpunjuju restoran Veranda i aperitiv bar.  À la carte Restoran Veranda ponosi se terasom s panoramskim pogledom i nudi lokalna i međunarodna jela. Njegova su posebnost dečji i wellness jelovnik s jelima za decu i izborom zdravih zalogajčića.U wellness centru se nalazi manji Restoran Živa u kojem se gosti mogu osvežiti zdravim napitcima te kulinarskom ponudom s dečjeg i wellness jelovnika. Ugodno okruženje aperitiv bara stvara ležerno ozračje za uživanje u koktelima i raznovrsnim pićima i grickalicama.

Živa wellness centar ima 6 bazena, 4 unutrašnja termalna bazena, dečiji termalni bazen i spoljašnji termalni bazen. Takođe u okviru wellnes centra nalazi se  tobogan i masažni bazen. Wellness centar ima tri turske saune, tri finske saune, dva bazena sa hladnom vodom ( sa temperaturom od 14 i21°C). Pored kompleksa bazena nalazi se bar koji služi osvežavajuće napitke. Živa wellness centar nudi brojne usluge, poput raznih masaža, wellness tretmana, raznih kupki i tretmana lepote.  U hotelu Rikli Balance 4*s nalazi se jedan od najboljih wellness centara u Sloveniji. Wellness Živa moderan je wellness centar koji nastavlja bogatu istoriju Riklijeve tradicije, oplemenjen modernim pristupima i tehnikama. Nudi masaže, svet sauna, kupki i različite tretmane lica i tela, a ima i termalni bazenski deo koji predstavlja najveći bazenski kompleks na Bledu. Gosti hotela Rikli Balance 4*s mogu uživati u termalnom bazenskom delu Wellnessa Živa gdje se nalaze spoljašnji i unutrašnji bazen te manji bazen za decu. Bazeni se nalaze na dva nivoa, a povezani su toboganom. Predstavljaju najveći bazenski kompleks na Bledu i jedan od većih u tom delu Slovenije. Vredan deo ponude predstavlja centar sauna.

Na samo 3.5 km od hotela Rikli Balance 4*s nalazi se  Royal Bled golf teren,  s Kraljevskim igralištem sa 18 rupa i Jezerskim igralištem sa 9 rupa. Pored oba igrališta nalazi se golf akademija, prodavnice sa opremom za golf, garderobom za goste i prostor za odlaganje opreme. Na terenu je takođe Kraljevska klubska kuća. 
 

Pogledajte našu galeriju slika>>

Sobe s pogledom na jezero ili park pružaju svu potrebnu udobnost za sudionike poslovnih događanja ili goste na opuštajućem odmoru. Posebnost hotela su kutni apartmani s velikim terasama za beskonačno uživanje u pogledima na Bled. Svih 150 soba i apartmana ima pristup internetu i sef, kupatilo s kadom ili tušem i fenom za kosu, balkon, kablovsku TV, direktnu telefonsku vezu i mini bar. Klimatizirani su svi apartmani i nekoliko soba. Pogledajte promo film o Hotelu Rikli Balance 4* superior na Bledu..

 

Hotel Rikli Balance 4* Bled je poznat po vrhunskoj usluzi i ima dugogodišnja iskustva u organizaciji kongresa i susreta.Višenamenske konferencijske dvorane opremljene su svom potrebnom tehničkom opremom za besprijekornu organizaciju susreta. Njihova prednost su prirodna svjetlost i pogled na bledsku panoramu. Posebnost konferencijskih programa su zeleni susreti koji utjelovljuju ekološku orijentiranost Bleda. Hotel Rikli Balance 4* sa svojim brojnim konferencijskim kapacitetima pogodan je za veće skupine sportista. Kapaciteti uključuju prostore za analizu treninga, ekspresno čišćenje odeće i opreme te sportske jelovnike. Wellness centar Živa hotela Rkli Balance 4* , koji je jedan od najboljih u Sloveniji, pruža mogućnost za potpuno opuštanje nakon treninga.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89 mobilni / viber

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*