WELLNESS & SPA CENTAR ORHIDELIA

ENOTA ARHITEKTI ORHIDELIA PODCETRTEK 2009

WELLNESS & SPA CENTAR ORHIDELIA 


WELLNESS ORHIDELIA najprestižniji deo Termi Olimia. Arhitekturna poezija za oči i kolaž izabranih luksuznih detalja za dušu. U bazenima se krije čudesan vodeni svet, sauna centar koji će Vam ugrejati telo, dušu i srce… Godine 2009. Wellness Orhidelia je bio u užem izboru 11 finalista „World Architecture Festival 2009“, u kategoriji „Holiday“. Po izboru posetilaca i stručnog žirija u kategoriji „Turizam – veliki Wellness“ Orhidelia je proglašen za najbolji wellness centar u Sloveniji u sezoni 2009/2010. i 2011/2012. Arhitektonski studio „Enota“ za projekat Wellness Orhidelia dobio je srebrnu medalju za najbolje rešenje objekata namenjenih sportu i rekreaciji. Bazeni: masažne ležaljke, gejziri, whirlpooli, spora reka, svetlosna špilja, podvodna muzika. Termalna voda u Termi Olimia povoljno utiče na smanjivanje negativnih uticaja na zdravlje kao i posledica stresa. Kupke u termalnoj vodi opuštaju napetost u mišićima i poboljšavaju prokrvljenost tkiva i jačaju obrambene mehanizme tela.   

Opuštanje za odabrane – zvuk himalajskih posuda u bazenu, prepustite se dubokom doživljaju, magični zvuk pevajućih posuda harmonizuje levu i desnu moždanu stranu. Posebni doživljaji: zvučne terapije sa planetarnim gongovima, opuštanje uz zvuk kristalnih posuda, podmladjivanje sa tibetanskim vežbama, punjenje energijom vežbama “pozdrav Suncu”, vežbe disanja za pravilno disanje. Saune: programska parna kupka Amana, parna sauna Mamosa, bio sauna Lavana, Savu – programska finska sauna i Sonoran – infracrvena sauna. Ulaz u Wellness & Spa centar Orhidelia se dodatno naplaćuje i nije uključen u cenu paketa.

Pogledajte hotele:

HOTEL SOTELIA 4* superior – TERME OLIMIA

HOTEL BREZA 4* TERME OLIMIA

 

 

 

 

Pogledajte našu galerija slika >>

Za sve putnike iz Beograda je obezbeđen prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do hotela u Termama Olimia, a za putnike iz Novog Sada polazak može biti kod uključenja na Auto put kod Rume (raskarsnica kod Rume).

 
Pogledajte hotele:
 
 
 
INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*