HOTEL KRISTAL 4**** Dolenjske Toplice

HOTEL KRISTAL 4* – DOLENJSKE TOPLICE


Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde

CENOVNIK 2023-HOTEL KRISTAL 4*

DOLENJSKE TOPLICE (1)

DOLENJSKE TOPLICE (2)

DOLENJSKE  TOPLICE(3)


 

Hotel Kristal 4* nalazi se u centru malog mesta, i okružen je prelepom prirodom. Ima dugu tradiciju postojanja, već skoro 100 godina.. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, dečiju igraonicu, parking. A povezan je hodnikom sa hotelom Balnea i dalje sa Wellness centrom Balnea.

Wellness centar Balnea prostire se na 9.200 m2 površine. Laguna: unutrašnji i spoljašnji bazen sa brojnim vodenim i vazdušnim masažama, vodopadima, vodenim zavesama i gejzirima. Za decu ¬ spoljni gusarski bazen i unutrašnji plitki bazen. U svim bazenima je termalna voda sa temperaturom od 27 °C (spoljni bazeni) do 32 °C (unutrašnji bazeni). Oaza: svet sauna ¬ klasična finska, sanarium (biosauna), turska parna kupka, biljna kupka, whirlpool, koliba iz stare smrekovine, japanska kupka za preznojavanje sa Zen sobom za odmor i smirenje. Aura: bogata ponuda masaža i terapija, centar za negu lica i tela sa provereno efikasnim programima mršavljenja i oblikovanja tela. U bazenima sa jedinstvenom lekovitom termalnom vodom (36 °C) možete se kupati i u Hotelu Vital.

Zdravlje Vrhunski Centar za medicinsku rehabilitaciju: lečenje reumatičnih oboljenja motoričkog sistema, stanja nakon povreda i operativnih zahvata na motoričkom sistemu (problemi sa kičmom itd.), stanja nakon operativnih zahvata zbog ginekoloških i onkoloških oboljenja, savremen dijagnostički centar (specijalističke ambulante: fizijatrijska, ortopedska, neurohirurška i reumatološka ambulanta, ambulanta za sportske povrede, osteoporozu te za istraživanje perifernog nervnog sistema i mišića).

 

Pogledajte našu galerija slika >>

U svom sastavu, hotel Kristal ima 55 soba, koje su kategorizovane na: standardne sobe, economi sobe i suite. Standardne sobe: WC, tuš, fen, sušilica za veš, radio budilnik, kablovska TV, mini bar, sef, telefon za direktnim izlazom, besplatan internet priključak. Jedan pomoćni ležaj moguć u manjem broju soba. Sobe nemaju balkon. Economi sobe imaju krevet širine 140cm, za maksimum 2 osobe. Suit: odvojena spavaća soba i dnevni boravak.

Ishrana je na bazi polupansiona- doručak i večera. Doručak – samoposluživanje izbor više jela ; večera – samoposluživanje izbor više jela. Ukoliko je manja popunjenost hotela od ponedeljka do četvrtka može biti za večeru set meni od nekoliko jela.

 

Za sve putnike iz Beograda, obezbeđen je svakodnevni luksuznim kombijem sa kućne adrese do hotela, a putnici iz Novog Sada mogu se priključiti kod Rume-rumska petlja na auto putu.

HOTEL BALNEA 4* superior Dolenjske Toplice

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*