Hotel Bioterme 4* superior | Wellness & Spa Slovenija

Hotel Bioterme 4* superior | Wellness & Spa Slovenija

Hotel Bioterme 4* superior-Mala Nedelja

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati na linku.. ovde

Hotel Bioterme 4**** superior je novi hotel u srcu Prlekije i nalazi se u opštini Ljutomer, a u mestu Mala Nedelja. Područje Biotermi je već od 1976. godine zbog svojih prirodnih lepota proglašeno parkom prirode. Bioterme su smeštene u naselju Mala Nedelja- Ljutomer, na 23 km od Moravskih Toplica, od Maribora 42 km. Hotel Bioterme 4**** superior nalazi se nedaleko od grada Ptuj, na 23 km od Moravskih Toplica. Hotelski kompleks Bioterme 4**** superior se nalazi u prirodnom okruženju izolovan od svakodnevne buke. Pravo mesto za odmor i relaksaciju. 

Hotel Bioterme 4**** Mala Nedelja nudi klimatizovane sobe, sezonski otvoreni bazen i otvoreni bazen koji radi tokom cele godine. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu. U okviru objekta na raspolaganju su vam restoran, bar i besplatan parking. U hotelu možete igrati bilijar. Ponuda takođe obuhvata uslugu iznajmljivanja bicikala.

Pogledajte našu galeriju slika >>

Maribor se nalazi na 31 km od hotela Bioterme Mala Nedelja, a Sveti Martin na Muri udaljen je 24 km. Sobe u hotelu Bioterme 4**** superior su opremljene flat-screen TV-om. Pojedine smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje u kojem se možete opustiti nakon ispunjenog dana. Dodatne pogodnosti uključuju bade-mantile i besplatan toaletni pribor. Usluga u hotelu Bioterme 4**** superior Mala Nedelja je polupansion (švedski sto po principu samoposluživanja). Nameštaj u sobama je napravljen od punog drveta i kombinacijom prirodnih materijala, sa drvenim voskiranim podom, korišćeni su posebni prekidači koji sprečavaju elektrosmog, zidovi su ofarbani organskim bojama bez štetnih primesa. Posteljina i druge tkanine su izrađene od prirodnih materijala.

Hotel Bioterme Mala Nedelja poseduje energetski čiste 52 dvokrevetne sobe, 7 jednokrevetnih, 7 junior apartmana (porodične sobe). Hotel Bioterme 4**** superior poseduje restoran, restoran a la cart, kafe bar, vinoteka, biblioteka, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, Spa i Wellness centar, igralište za decu, frizerski salon, sala za sastanke i bankete, hodromasažna kada / đakuzi, centar za masažu, sauna, teretana, fitnes centar, terasa za sunčanje, parking, internet.

Bioterme Mala Nedelja su odlična polazna tačka za posetu gradovima (Ljutomer 10 km, Ptuj 20 km, Moravske toplice 23 km, Maribor 42 km), a zbog svoje lokacije i okolnim zemljama (Austrija 25 km, Mađarska 50 km i Hrvatska 19 km). U okolini postoje biciklističke staze, staze za planinarenje i mnoge mogućnosti za posetu turističkim farmamam, i svetski poznatim Jeruzalemskim vinskim putevima 10 km.

Gosti Biotermi Mala Nedelja mogu da posete turističke farme gde mogu videti i naučiti o lokalnim proizovdnim procesima. Ljubazni domaćini biće srećni da ponude lokalno prlekijsko vino. Možete iznajmiti bicikl i ići u obilazak Pomurja gde se rute različitih težina usmeravaju kroz obližnje šume, polje i livade. U četinarskim, listopadnim i mešovitim šumama, gosti mogu da okušaju sreću u branu pečurki, a blizina jezera nudi odlične mogućnosti za ribolov. Preporučujemo šetnju kroz Grosman puteve nazvane po prvom slovenačkom amaterskom kamermanu ili puteve Ćirila i Metodija, koji su prebivali u okolini. Interesantni su i putevi vina Ljutomer Ormožmbrda na Jeruzalemu gde možete postiti Puhov muzej, vetrenjaču na Staroj Gori, degustirati maslinova ulja Kovbek ili jednostavno uživati u netaknutoj prirodi Biotermi Mala Nedelja nadomak Ljutomera. Mogućnosti za izlete i obilakse svakako su brojne i raznosvrsno kada posetite ovaj kraj.

Zbog želje za proširenjem standarda i ekološke ponude Biotermi Mala Nedelja nedavno je započeta postavka Glamping- “ Vaše zelene Bioterme Mala Nedelja“. a otvaranje ovog kampa-odmarališta je planirano za sredinu 2017. Glamping je nova tema turizma koja je odraz tj. spoj glamura i kampovanja prosto rečeno Glamping. To je veoma udobno kampovanje u prirodi, namenjeno bogatima. Koncept je sličan smeštaju na safarijima za bogate u Aziji i Africi: u luksuznim šatorima ili kućicama na drveću, umesto vreće za spavanje i konzervi, nalaze se raskošni kreveti, a udobnost se može porediti s luksuznim hotelima. Taj trend se pojavio pre desetak godina u Velikoj Britaniji, ali je odskora i Francuska prihvatila taj vid turizma kako bi privukla bogate turiste…. sačekajmo Bioterme da vidimo kakav su oni luksuz pod šatorima pripremili za svoje goste Glamping Bioterme Mala Nedelja.

 

Service title

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*