HOTEL TERMAL 4* MORAVSKE TOPLICE

HOTEL TERMAL 4****- MORAVSKE TOPLICE


Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde


Hotel Termal 4* je za goste koji pored odmora i relaksacije nudi mnogobrojne sadržaje koji pospešuju zdravlje.Veliki broj gostiju hotela Termal 4* koristi usluge terapijskog centra Thermalium u hotelu Livade. Usluge terapijskog centra su vezane za snagu crne termomineralne vode. U hotelu se dosta vodi računa o miru i tišini i upravo zbog toga je atmosfera u hotelu opuštajuća i umirujuća. Stručno osoblje vodi brojne vežbe u vodi i programe za očuvanje zdravlja. Unutrašnje kupalište je potpuno obnovljeno. Tu možete uživati u blagotvornom dejstvu moravske termomineralne vode, osetiti snagu kristala i umirujućeg delovanja obojene svetlosti.

Hotel u svom sastavu ima 136 soba. Sve sobe imaju kupatilo (kada ili tuš, WC, fen za kosu) i opremljene su TV-om, telefonom i mini barom. Sobe sa pogledom na aquapark Terma 3000 imaju balkon.

Hotel Termal se nalazi u samom centru Termi i gostima omogućava jednostavan pristup celokupnoj ponudi. U celini je klimatizovan, polovina soba ima balkone. Gostima su na raspolaganju restorani, aperitiv bar, trafika, sopstveno kupalište sa zimskom baštom i sauna.

Pogledajte našu galerija slika >>

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*