HOTEL SALINERA 3*/4* STRUNJAN

HOTEL SALINERA 3***/4**** – STRUNJAN

Hotel Salinera***/****, Strunjan, pripada  kompleksu Bernardin hotela, a koji je dobio ime po nekadašnjem manastiru St. Bernardina. Hotel Histrion se nalazi na mestu pored kojeg je bio čuveni manastir. Sadržaji hotela su sledeći: 276 soba, recepcija, nekoliko restorana i kafea, lobi bar, Laguna Bernardin vodeni park, Histrion Wellness centar, konferencijska sala, internet, sefovi na recepciji, parking, garaža sa auto perionicom, mini klub, Casino Bernardin. Stanardne sobe: veličine 22 m2, klima uređaj, SAT TV, radio, mini bar, telefon, kupatilo sa tušem, fen, balkon, pogled na lagunu ili more.

Pogledajte našu galerija slika >>

Okružen mediternskom vegetacijom hotel Salinera***/****je smešten je uz sam morski zaliv. Udaljen od Trsta 25km, i od Portroža na samo 3km. Hotel se sastoji iz 2 dela, starijeg dela kategorisanog sa 3* i novog sa 4*.

Sobe sa 3* u hotelu Salinera izmedju ostalog poseduju SAT tv, telefon, fen za kosu. Sobe sa 4* poseduju SAT tv, telefon, fen za kosu, sef, klimu, mini bar, balkon. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem. Hotel u svom sastavu sadrži restoran, bar, recepciju,, sobe za nepušače, prilagođen je osobama s invaliditetom, lift. U sklopu hotela Salinera 3*/4* je i SPA centar koji u ponudi ima tradicionalne metode lečenja i relaksacije.Tu su još i sauna, masaža, otvoreni bazen (sezonski), zatvoreni bazen (sezonski). Bežični internet je dostupan u čitavom hotelu i naplaćuje se. Besplatan privatan parking je obezbeđen za goste hotela (nije neophodna rezervacija).

Plaža : hotel je udaljen oko  100 m od plaže.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*