HOTEL PARK 4* BLED

HOTEL PARK BLED SLOVENIJA TERME

HOTEL PARK 4* BLED

U središtu bledskog događanja!

Hotel Park 4* na Bledu je renoviran 2020.

 

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde

 

Obnova hotela Park BLED
Sa obnovom hotela Park – najvećeg hotela na Bledu, započelo smo decembra 2019. godine. Obnova hotela Park na Bledu će obuhvatiti obnovu soba, hodnika, recepcije, hotelskog predvorja i restorana. Planiranom obnovom hotel Park dobiće novu priču – priču o vodi i parku. Priča o vodi koja predstavlja izvor života, Bledsko jezero i izvor termalne vode na Bledu biće uključeni u arhitektonski dizajn soba s pogledom na Bledsko jezero, u zajedničke prostore i celokupnu ponudu obnovljenog hotela. Drugi deo priče odnosi se na park u kojem se nalazi hotel i predstavlja ime hotela. Park koji se nalazi na suprotnoj strani Bledskog jezera bit će obnovljen, a njegova priča biće prikazana u sobama s pogledom na taj park. Planirani dovršetak obnove: proleće 2020.

Hotel Park 4* nalazi se u središtu Bleda na obali Bledskoga jezera. Privlači goste željne aktivnog odmora, jer u okolini se nudi bezbroj mogućnosti za aktivno provođenje vremena u prirodi. Hotel ima certifikat hotela pogodnog za bicikliste i šetače. Restoran i kafana Park u sklopu hotela dom je originalne bledske krempite, omiljene poslastice po kojoj je Bled poznat nadaleko. Hotel Park sa 217 soba i apartmana najveći je hotel na Bledu… U središtu bledskog događanja i neposredno na jezeru…Smeštaj u Hotelu Park sviđa se gostima koji vole biti u središtu događanja i žele boraviti što bliže jezeru. Nudi 217 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba te apartmana s pogledom na jezero ili park. Sve sobe imaju balkon, kupaonicu (tuš ili kada) sa sušilom za kosu, TV sa satelitskim programima, direktni telefon, bežični internet, sef i mini bar. Sobe s pogledom na jezero su klimatizovane.

Dom originalne bledske krempiteHotelski restoran Park namijenjen je pansionskim gostima i uz najavu prilagođava jelovnik posebnim potrebama i željama. Dio hotela je i Aperitiv bar sa širokim izborom pića koja povremeno nadopunjuje opuštajuća muzika pijanista. Neposredno uz hotel više je poznatih bledskih restorana, svaki sa svojim posebnostima: Gourmet restoran Promenada, Picerija Rikli i Restoran i kafana Park. On je dom originalne bledske krempite.

Pogledajte našu galeriju slika>>

Zatvoreni bazen za opuštanje nakon celodnevnih aktivnosti u prirodi…Za spuštanje, rekreaciju i lepši izgled gostima je na raspolaganju veliki unutrašnjii bazen s grejanom termalnom vodom i prekrasnim pogledom na Bledski dvorac i otok. Pokraj bazena su whirlpool i sauna, a wellness usluge moguće je koristiti u Thai center u hotelu. Moguć je privatni najam saune, whirlpoola i bazena. Gosti hotela Park mogu se besplatno kupati i u termalnih bazenima u obližnjem Wellness centru Živa. Prepletanje Alpa i Orijenta…U Hotelu Park je opuštajući centar masaža Thai koji gostima osim različitih tajlandskih masaža nudi i prirodni anticelulitni program i infracrvenu saunu. Celovita wellness ponuda na raspolaganju je u obližnjem Wellnessu Živa, gde se gosti hotela Park takođe besplatno kupaju u termalnim bazenima.

Pravo mesto za aktivni odmor u prirodi…Na Bledu ima mnoštvo mogućnosti za provođenje aktivnog odmora. Hotel Park hotel pogodan za bicikliste i planinare; oko njega su različita sportska igrališta (tenis, odbojka, košarka, fudbal, minigolf…). U blizini je najstarije slovensko Igralište za golf Bled. Posebnost je hotela veći fitness na 5. spratu hotela s prekrasnim pogledom na Bledsko jezero. Hotel pogodan za bicikliste i planinare…Hotel Park ima sertifikat hotela pogodnog za bicikliste i planinare. Biciklistima su ponuđeni besplatno spremište i oprema za bicikle i opremu. Na raspolaganju im je educirani gorski biciklistički vodič, a osoblje pomaže pri organiziranju biciklističkih tura. Za bicikliste i planinare kreirani su posebni smeštajni paketi s prilagođenom ugostiteljskom ponudom. Gosti koji se na odmor dovezu s biciklom imaju 20% popusta na dnevnu cenu boravka.

Trening u prirodi…Hotel Park zbog bogate ponude za opuštanje i rekreaciju upravo je po meri sportista rekreativaca, a u njemu svu potrebnu udobnost nađu i profesionalni sportisti. U hotelu su na raspolaganju sportski jelovnici, prostori za analizu treninga te ekspresno čišćenje odeće i opreme. Povežite poslovni susret s aktivnim odmorom…Konferencijski kapaciteti Hotela Park su univerzalni, jer je moguće birati između više veličina dvorana. Sve nude standardnu konferencijsku opremu i imaju dnevnu svetlost i pogled na jezero, dvorac i Julijske Alpe. Usmerenost hotela na programe aktivnog odmora u netaknutoj bledskoj prirodi ogleda se i u sadržaju konferencijskih programa u tom hotelu.

 

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*