MERCURE MARIBOR CITY CENTER 4*

MERCURE MARIBOR CITY CENTER 4*

Hotel Mercure Maribor City Center 4*  nalazi se u mirnom okruženju u samom središtu Maribora. Ovaj obnovljeni hotel svojim gostima nudi privatni parking, besplatni brzi internet, elegantni restoran, Art Café, bar, zabavni centar i konferencijsku dvoranu. Odličan je izbor za poslovne ljude, ali i turiste kojima nudi savršenu lokaciju za obilazak kulturnih i istorijskih znamenitosti gradskog središta.

Poznati restoran nudi bogati buffet ili à la carte doručak, koji na zahtev može biti poslužen i u sobi. Sa svojom raznovrsnom ponudom slovenačkih i međunarodnih specijaliteta, hotelski restoran jedno je od najpopularnijih mesta u gradu i u potpunosti zadovoljava potrebe i najzahtevnijih gostiju.

U Mercure Maribor City Center centru opuštanja gosti imaju priliku napuniti baterije u kombinovanoj mokro-suvoj sauni s terapijom bojama ili uživati u raznim vrstama masaže.

Poslovni klub sastoji se od tri klimatizovane dvorane s najmodernijom tehničkom opremom i idealan je za organizaciju najrazličitijih događaja.

 

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*