HOTEL RADIN 4* TERME RADENCI

Hotel RADIN 4* – Terme Radenci

Hotel Radin je centralni hotel Tema Radenci koji goste dočekuje uz bogate izvore mineralne vode, u zelenom pejzažu žitnih polja i vinogradarskih brežuljaka pored reke Mure. Pasarelom je povezan sa hotelom Izvir, ali i sa termalnim bazenskim delom, kao i zdravstvenim i wellness centrom. Hotel pruža komfor za opušten odmor sa porodicom, za one koji su sami ili udvoje.

Hotel Radin 4* Radenci u svom sastavu ima 290 soba. Sobe se nalaze u dva krila, u krilu B se nalaze nove sobe, a u krilu A se nalaze nešto starije sobe, ali renovirane. Sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom i fenom za kosu, balkon, telefon, radio, satelitsku TV, mini-bar, bade mantil, sef, klima-uređaj. Hotel Radin Radenci ima i sobe za lica sa posebnim potrebama. Deo soba su u potpunosti klimatizovane i sa francuskim balkonom, a ostatak ima balkone, ali nisu opremljene klima uređajima.

 

Pogledajte našu galerija slika >>

Lokacija: Hotel Radin je centralni hotel Termi Radenci, dočekuje goste uz bogate izvore mineralne vode, u zelenom pejzažu žitnih polja i vinogradarskih brežuljaka pored reke Mure. Hotel pruža idealan odmor kako za porodice, tako i za parove. Hotelski sadržaj:Hotel Radin poseduje: recepciju, restoran Radin, bar, termalno kupalište na više od 1.400m2 vodenih površina (unutrašnji i spoljašnji bazen sa termomineralnom vodom, unutrašnji bazen za plivanje sa običnom vodom, brza reka, slapovi, podvodni i nadvodni masažeri, 10 unutrašnjih i spoljašnjih bazena otvorenih tokom cele godine, unutrašnji i spoljašnji bazen za decu), zdravstveni centar (pogodan u lečenju bolesti srca i kardiovaskularnog sistema, bolesti metabolizma-šećerna bolest i prekomerna telesna težina, reumatska oboljenja, neurološke bolesti…), Medico-wellness centar Corrium (mineralne kupke, svet sauna sa tematskim programima sauna, termoterapija lekovitim fango blatom, razne vrste masaže, ajurveda programi, programi nege lica i tela…), 8 sala za konferencije. Sobe: Sve sobe Hotela Radin su moderno opremljenje i poseduju: TV, telefon, mini-bar, klima uredjaj, kupatilo, fen za kosu.

Usluga u hotelu Radin : Usluga na bazi polupanisona (doručak, večera – švedski sto).

Kontakt: www.sava-hotels-resorts.com/si/zdravilisce-radenci

Gosti hotela Radin Radenci imaju mogućnost opuštanja u termalnom i kompleksu za kupanje, u centru zdravlja i opuštanja, a pored toga hotel nudi i usluge Beauty centra, i brigu o zdravlju po načelima istočnjačke medicine u Ajurveda centru.

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*