Hotel Golf Grad Mokrice 4* | Terme Čatež

HOTEL GOLF GRAD MOKRICE TERME CATEZ SLOVENIJA DEUS TRAVEL

Hotel Golf Grad Mokrice 4* – Terme Čatež

Dvorac Mokrice, gde se pečat prošlosti susreće sa zahtevima savremenog odmora, preuređen je u hotel visoke kategorije. Iza debelih zidina dvorca očekuje vas hotel opremljen stilskim nameštajem i svim udobnostima, koje želi savremeni gost. Srednjovekovni hodnici vode do soba i raskošnih apartmana, izvrsnog a la carte restorana, dvorski vinski podrum i do dve konferencijske sale.

Okružen terenom za golf sa 18 rupa, golf hotel Grad Mokrice smešten je u srednjovekovnom dvorcu, na brežuljku sa pogledom na zeleni krajolik. Na samo 2 km od hotela nalazi se autoput A2, koji povezuje Ljubljanu i Zagreb. Starinski ambijent hotela upotpunjen je prefinjenim antikvarnim i stilskim nameštajem. Hotel poseduje stari vinski podrum i elegantan à-la-carte restoran u kojem se služe slovenački specijaliteti, pripremljeni na moderan način. U posebnim prostorijama dvorca mogu se organizovati venčanja.

Sobe hotela Mokrice elegantno su uređene i sadrže sopstveno kupatilo sa mermernim umivaonicima. Takođe uključuju TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i radni sto. Gosti hotela Mokrice mogu koristiti spa odmaralište Terme Čatež, udaljeno samo 10 km. U ovom odmaralištu na raspolaganju su im posebne pogodnosti. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama hotela.

Zagreb se nalazi na manje od 30 minuta vožnje automobilom. Ljubljana je udaljena 110 km. Besplatan parking je obezbeđen u okviru objekta.

Service title

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89 viber/mobilni

e-mail: [email protected]             [email protected]

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*