GRAND HOTEL ROGAŠKA 4*

GRAND HOTEL ROGAŠKA 4* 

Kompletnu ponudu sa cenama mozete pogledati ovde

Nalazi se u srcu Rogaške Slatine, u blizini veličanstvenog parka. Grand Hotel Rogaška 4* je savršen primer bezvremenske arhitektonske klase za sebe. Svaki gost ovog hotela se vraća u prošlost u vreme princeze Sisi (carice Elizabete ), Franca Josefa i šarmantnih večernjih koncerata koje je izvodio List.

Hodnikom je povezan sa wellness centrom. Pored wellness centra gosti mogu koristiti zatvoreno-otvoreni bazenski kompleks “Rogaška Rivijera” koji je udaljen 250 m. Od dodatnih sadržaja u samom hotelu su: zatvoreni bazen, fitnes centar, kazino, bar, kozmetički i frizerski salon i konferencijska sala. Hotel ima obezbeđen parking.

 

Pogledajte našu galerija slika >>

Standardne sobe se nalaze u Štrosmajer i Stiria krilu hotela. Imaju površinu od 19 – 25 kvadratnih metara . Ove klasično dizajnirane sobe , sa visokim plafonima i predivnim pogledom prema okolnim parkovima, ili šumi pružaju opuštajući boravak. Standardne sobe mogu biti povezane tako da formiraju porodične sobe , koje su pogodne za smeštaj porodica sa decom. Opremljene su LCD TV-om, sefom, mini barom, bežičnim intenetom, kupatilom, a jedan broj soba ima i balkon.

Premium dvokrevetne sobe nalaze se u istorijskom delu koji se zove Grand hotel Rogaška i imaju površinu od 22 – 44 kvadratnih metara . Sobe su sa pogledom pogledom na obližnje šume ili park. Ove sobe se takođe mogu povezati za smeštaj porodica sa decom. Opremljene su LCD TV-om, sefom, mini barom, bežičnim intenetom, klima uredjajem, kupatilom, a jedan broj soba ima i balkon.

Doručak je na bazi švedskog stola, a za večeru je izbor menija.

Za sve putnike iz Beograda obezbedjen je prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do izabranog hotela u Rogaškoj Slatini, a za putnike iz Novog Sada polazak može biti na uključenju na Auto put kod Rume (rumska petlja).

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*