SKI CENTAR – HOTEL GOLTE 4* – MOZIRJE

HOTEL GOLTE 4****- MOZIRJE

 

Savremeno opremljen hotel Golte 4* nalazi se u mestu Mozirje. Sa radom je počeo 2010. godine. Hotel Golte 4* se nalazi u blizini gornje stanice žičare Žekovec, na nadmorskoj visini od 1.410 metara i idealno je polazište za skijaše; ovaj hotel nudi predivan pogled na Savinjsku dolinu.

Hotel u svom sastavu ima 54 sobe. Sobe su svetle imaju svetli drveni nameštaj i nude udobnost i mir. Sve sobe su opremljene telefonom, TV, fenom, mini barom i sefom. Takođe na raspolaganju je besplatni wi-fi internet. U sklopu hotela nalazi se restoran i bar gde možete da probate kulinarske specijalitete i odmarajaći se degustirate hranu i piće.Hotel u svom sastavu ima wellness i spa centar, koji uključuje razne vrste sauna ( turska, finska, infracrvena sauna), hidromasažne bazene, teretanu i spoljašnji bazen.

Pogledajte našu galerija slika >>

Konferencijska sala u hotelu prima do 100 ljudi i opremljena je najmodernijim sadržajima i opremom. U sali se nalaze kompjuteri, LCD monitori, projektor i drugi neophodni sadržaji. Takođe postoji mogućnost služenja hrane i pića u sali.

Takođe u sklopu hotela Golte 4* postoji mogućnost iznajmljivanja i kupovine opreme za skijanje. U blizini se nalazi 12 km duga ski staze koje su prilagođene različitim skijaškim veštinama, kao i škola skijanja. Hotel Golte nudi i radionicu za popravku skija.

Može se doći autom do donje stanice žičare, a potom se popeti žičarom do rekreativno turističkog centra Golte iznad grada Mozirje. Uživajte u pogledu na istočni deo planinskog masiva Karavanke i Savinjske Alpe i krenite žičarama i ski liftovima od hotela do dobro pripremljenih ski staza.

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

 

 

 

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*