APARTHOTEL ROSA 4* TERME OLIMIA

APARTHOTEL ROSA 4* TERME OLIMIA

 


Idilična zelena okolina učiniće vaš boravak bezbrižnim. Apartmani Aparthotela Rosa 4* su namenjeni porodicama, ali su odlični i za opuštanje udvoje. Aparthotel Rosa 4* se nalazi okružen prelepom prirodom. Vaša čula će razbuditi jutarnji pogled na jezero, bićete ispunjeni energijom i spremni da ispunite dane odmora. Smešteni u Aparthotelu Rosa možete uživati u šetnjama i drugim mogućnostima za aktivan odmor. U Aparthotelu Rosa će prostor za razmenu mišljenja i iskustava naći i organizatori kongresa, koji mogu da koriste veliku salu za konferencije sa vrhunskom audio i video opremom i posebnu sobu za konferencije u Loby baru. Garaža ima kapacitet od 120 pokrivenih parking mesta. Gostima Aparthotela Rosa 4* je na raspolaganju i Lobby bar sa otvorenom terasom i prelepim pogledom na obližnje jezerce. Svih 94 apartmana različite veličine opremljeni su satelitskom televizijom,telefonom. Apartmani Aparthotel Rosa imaju povezanost pokrivenim podzemnim hodnikom koji omogućava pristup Wellness centru Termalija, Wellnessu Orhidelia, hotelu Breza, Wellness hotelu Sotelia i Centru zdravlja Olimia.

Pogledajte našu galerija slika >>

Sadržaj i opremljenost apartmana: dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, satelitska TV, telefon, mašina za pranje sudova, mikrotalasna pećnica, fen za kosu, usisivač. Recepcija, lobby bar sa prelepom spoljašnjom terasom sa pogledom na obližnje ribnjake, bežični internet, obezbedjena garaža, mogućnost boravka kućnih ljubimaca, idealno za bicikliste.

 

Za sve putnike iz Beograda je obezbeđen prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do hotela u Termama Olimia, a za putnike iz Novog Sada polazak može biti kod uključenja na Auto put kod Rume (raskarsnica kod Rume).

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*