Grand Hotel Primus 4* Terme Ptuj | Wellness & Spa Slovenija

Grand Hotel Primus 4* Terme Ptuj | Wellness & Spa Slovenija

Grand Hotel Primus 4* – Terme Ptuj

Akcija za praznik SRETENJE 2024. cenovnik je na linku ovde…

Hotel Grand Primus 4* se nalazi u termama Ptuj, najstarijem slovenačkom gradu koji datira iz rimskog perioda. Grand Hotel Primus 4* otvoren je 2007. godine, i u svom sastavu ima 119 soba i tri luksuzna apartmana, recepciju, restoran, a la carte restoran, bar, noćni klub, konferencijske dvorane, prodavnica sa suvenirima, fitnes, garaža. Hotel Grand Primus 4* je u potpunosti klimatizovan.  Valens Augusta Wellness opremljen je u rimskom stilu, i sastoji se od tri dela, i to od Imperiuma dobrog raspoloženja na 700 m2, termalnih kupki i sauna Flavia na 400 m2 i bazenskog dela Vespasianus sa 500 m2 vodenih površina.

Flavia – u zavodljivom rimskom ambijentu nalaze se termalni bazeni kao i svet najsavremenijih sauna. Na oko 400 m2 za opuštanjetu su saune: finska, aroma, ekstremna, blatna, slana, finska sauna sa kromoterapijom koja podrazumeva potpunu detoksikaciju i jačanje psihofizičkog stanja uz pomoć smenjivanja boja: crvena da ojača volju i rad organa, žuta da razveseli, zelena da opusti i plava da otkloni nesanicu i napetost. Ovde su i ledena jama, bazen sa termalnom vodom, bazen za hlađenje… Vespasianus – ovaj termalni bazenski predeo obuhvata veliki zatvoreni bazen sa spoljašnjim izlazom, dečiji bazen, whirpool i poolbar. Vodeni park koji je takođe sastavni deo bazenskog kompleksa nudi mnogobrojne varijante zabave i provoda na vodi. U termalnom vodenom parku Ptuj nalazi se i najbrži tobogan u Sloveniji. Na više od 4000 m2 nalaze se bazeni sa talasima, vodeno-vazdušnim masažama, whirpool-ima, sporom rekom. duboke relaksacije i smirenja tela i duha. Ovo je prvi slovenački wellness centar koji je razvio „wellness koncept” sa četiri različita Wellness programa: Beauty, Detox, Amor i Manager.

Pogledajte našu galerija slika >>

Sobe su savremeno opremljene i sve imaju kupatilo (kada sa termalnom vodom i masažerom u suitama),fen, telefon, SAT TV, internet, sef i mini bar.

Terme Ptuj | Wellness & Spa Slovenija

 

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE

DEUS TRAVEL D.O.O. Turistička agencija

Adresa: Železnička br. 46 21000 Novi Sad

Tel: +381 (0) 21 210 10 77

Fax: +381 (0) 21 210 10 78

Mobilni: 069 189 98 89

e-mail: [email protected]             [email protected]

 

Najbolja ponuda na jednom mestu

Najbolja ponuda na jednom mestu

DEUS TRAVEL DOO NOVI SAD - ŽELEZNIČKA BR.46

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*